Ελλάδα

Κυριάκο βγάλε μία εφημερίδα μπορείς…

Κυριάκο βγάλε μία εφημερίδα μπορείς…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εφημερίδα βγάζεις με 35 δημοσιογράφους; Σίγουρα βγάζεις, αλλά δεν θα είναι και ότι καλύτερο τον Τύπο. Αλλά ποιος νοιάζεται για την ποιότητα σήμερα; Fake news  να έχει μπόλικα και είναι εξασφαλισμένη η κυκλοφορία.

Αν στην προσπάθειά τους οι 35 έχουν τη βοήθεια και μιας οργάνωσης σαν την “ομάδα αληθείας”  της ΝΔ, ε, τότε θα σκίσουν. Γιατί; Για καθίστε και μετρήστε και θα δείτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το δημοσιογραφικό δυναμικό, άνετα βγάζει την εφημερίδα που λέγαμε παραπάνω.

Βλέπετε έχει 28 δημοσιογράφους βουλευτές. Σε αυτούς προσθέστε τους Μαρία Χούκλη, Γιάννη Βλαστάρη, Δημήτρη Τσιόδρα, Κωνσταντίνο Ζούλα, Γιώργο Ευθυμίου, Αργύρη Παπαστάθη, Ιάσωνα Πιπίνη και Δημήτρη Μητρόπουλο, οι οποίο τοποθετήθηκαν σε διάφορες θέσεις στο Μαξίμου, φτάνουμε τον μαγικό αριθμό 35.

Αν υπάρξουν ελλείψεις, μπορούν να έχουν βοήθεια με την ιδιότητα του ανταποκριτή, από τους δημοσιογράφους που καταλαμβάνουν τα διάφορα γραφεία Τύπου υπουργείων και άλλων κρατικών οργανισμών.

Ε, αν πάλι δεν φτάνουν είναι πολύ εύκολο να προσλάβουν καμία δεκάδα ακόμα στο Μαξίμου. Γιατί φαίνεται πως επιτελικό κράτος δεν γίνεται χωρίς στρατιά δημοσιογράφων…

Ως δημοσιογράφοι θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί μειώνει την ανεργία στον κλάδο. Που θα έβρισκε εργασία όλη αυτή η στρατιά…

Ο Προβοκάτορας

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X