Επιλογές

Να καεί η που@@να η Βουλή φώναζε βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων

Να καεί η που@@να η Βουλή φώναζε βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αθλιότητα και ο χυδαίος λαϊκισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων συμμετέχει σε υβριστικό παραλήρημα, αναφωνώντας να «καεί η που@@α η Βουλή».

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε του ματς με τον Πανιώνιο.

 Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Reportplus.gr, ο κ. Φωκάς όχι μόνον απολαμβάνει το σύνθημα «να καεί η πουτ@@@ η Βουλή» αλλά και ενθαρρύνει τους συγκεντρωμένους να φωνάξουν ακόμη πιο δυνατά.

Οπως φαίνεται, ο ίδιος στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό και φωνάζει και ο ίδιος το σύνθημα.

Στην ομιλία του μάλιστα,  ο κ. Φωκάς μίλησε για αθηναϊκό κατεστημένο, ενώ προειδοποίησε πως για το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ισχύει το «ή εμείς ή κανείς».

Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι ένας βουλευτής υποστηρίζει μια συγκεκριμένη ομάδα ή ότι πήγε σε συλλαλητήριο οπαδών της. Δικαίωμά του. Το θέμα είναι ότι ένας εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου, ένας άνθρωπος που επιδίωξε να μπει στη Βουλή, όχι μόνο επικρότησε με τη συμπεριφορά του (σ.σ. με μια χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του ζήτησε να… ανεβάσουν την ένταση της φωνής τους οι συγκεντρωμένοι) αλλά τραγούδησε κι ο ίδιος το σύνθημα: «Να καεί, να καεί, η πουτ@@@ η Βουλή».

Δείτε το video

Και αφού σταμάτησαν τα συνθήματα, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για το κατεστημένο της Αθήνας. Που είναι «εδώ, ενωμένο δυνατό» και το οποίο «ο λαός του ΠΑΟΚ θα το διαλύσει».

«Ή εμείς ή κανείς»

Και συνέχισε ο βουλευτής Φωκάς: «Φέτος, ή εμείς θα το πάρουμε (σ.σ. το πρωτάθλημα) ή κανείς». Ο δε λόγος του, ακόμα πιο… πύρινος στη συνέχεια, όταν τα… έβαλε με το κατεστημένο της Αθήνας… «Αδέλφια, ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η αφορμή για να ανατρέψουμε το κατεστημένο της Αθήνας. Το κατεστημένο της Αθήνας δεν είναι μόνο στον αθλητισμό, είναι και στην πολιτική ζωή. Κάποτε και πολύ σύντομα, που εμείς στη Μακεδονία που η κάθε περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα, πέραν των Αθηνών, θα παίρνει αυτό που δικαιούται».

Και ο eretikos.gr θέτει το ερώτημα: Είναι ηλίθιος ή συνειδητά επικίνδυνος. Η Ενωση Κεντρώων και όλα τα κόμματα καλούνται όχι απλώς να τον αποδοκιμάσουν, αλλά να τον εξοστρακίσουν.

Νέα σκληρή επίθεση Αντώναρου σε Μητσοτάκη και Αδωνι Γεωργιάδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X