Επιλογές

Ο γρίφος Μητσοτάκη-Μαρινάκη

Ο γρίφος Μητσοτάκη-Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο eretikos.gr πολύ έγκαιρα και έγκυρα σας έχει ενημερώσει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σας είχαμε πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσανατολίζεται να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Κορκίδη για το Δήμο του Πειραιά.  Και συνεπώς όχι του Μώραλη που είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του υποστήριξε τον Γιάννη Μώραλη. Και τη Δευτέρα ο Βασίλης Κορκίδης θα ανακοινώσει τη δική του με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Η μεγάλη αυτή ανατροπή θέτει ευθέως πολλά ερωτήματα για τις σχέσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αφού:

-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ στήριξαν με πολύ μεγάλη θέρμη ακόμα και μέσα στη Βουλή τον Βαγγέλη Μαρινάκη όταν δεχόταν επιθέσεις από την κυβέρνηση.

-Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννης και οι οι δεσμοί των δύο οικογενειών πολύ ισχυροί.

-Ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι πάρα πολύ στενός συνεργάτης  του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εφοπλιστικές δραστηριότητες.

Για όλους αυτή η ρήξη στις σχέσεις Κυριάκου-Βαγγέλη είναι μία τεράστια έκπληξη. Και αναζητούνται οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απομακρύνεται από τον εφοπλιστή με τον οποίο είχε πάρα πολύ στενή σχέση.

Εικασίες πολλές ακούγονται και λέγονται, αλλά ο eretikos.gr δεν έχει καμία πρόθεση να μεταφέρει ανεύθυνες και ανεξακρίβωτες κουβέντες του… λιμανιού.

Γιώργος Χρηστάκης

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X