Επιλογές

Ο Βασίλης Φεύγας γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ(pics)

Ο Βασίλης Φεύγας γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ(pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, ήταν ο Βασίλης Φεύγας, ο νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην πρώτη του δήλωση, ο νέος γραμματέας ευχαρίστησε τον Κυριάκος Μητσοτάκης που του ανέθεσε την ευθύνη του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της παράταξης, και ελπίζει ότι με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρει.

Ο Βασίλης Φεύγας μεγάλωσε στο Αγρίνιο, ενώ έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.

Ως άνθρωπος που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα πιστεύει στις δυνάμεις της ελεύθερης αγοράς και ότι η ανάπτυξη θα προέλθει από αυτές, ενώ υποχρέωση πιστεύει των πολιτικών είναι να δημιουργήσουν το ανάλογο περιβάλλον, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα iaitoloakarnania.gr.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μου ανέθεσε την ευθύνη του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της παράταξής μας. Μπροστά μας έχουμε δουλειά. Τον ευχαριστώ και ελπίζω ότι με την βοήθεια όλων σας θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης...

Με την πολιτική έχει εμπλακεί από τα φοιτητικά του χρόνια, έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ και, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ στα τέλη της δεκαετίας του ΄80.

Σημειώνεται, ότι κατά της προεκλογικής εκστρατείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993 συμμετείχε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Πολιτικού Σχεδιασμού του, ενώ από τότε έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 προεκλογικές εκστρατείες στην Ελλάδα και την Κύπρο ως  σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου: «Ο Δρόμος για τη Νίκη. Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία για μια πετυχημένη προεκλογική εκστρατεία» το οποίο είχε γράψει το 2014 .

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΥΓΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία για επιτυχημένες προεκλογικές εκστρατείες

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Η ατζέντα Μητσοτάκη στο Παρίσι

Σοβαρός τραυματισμός εργάτη στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΔΔΗΕ: Σε περιοχές της Αττικής θα σημειωθούν προσωρινές διακοπές ρεύματος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X