Επιλογές

Οι τραγωδίες του Υπάτιου και της Εμμυς. Παντρεύονται ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο με την Πόρσε

Οι τραγωδίες του Υπάτιου και της Εμμυς. Παντρεύονται  ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο με την Πόρσε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου προσπαθεί να αφήσει πίσω τους τις τραγικές στιγμές που έζησε βλέποντας μια πόρσε να πέφτει πάνω στο αυτοκίνητό του στο οποίο ήταν μέσα η σύζυγός του και ο γιος του και να καίγονται μπροστά τα μάτια του.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε τον γιο του Παύλο και την σύζυγό του, Αποστολία στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην εθνική οδό, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης.

Ενάμιση περίπου χρόνο μετά το τραγικό συμβάν έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του και αρχές Δεκεμβρίου παντρεύεται τη νέα του σύντροφο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου».

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, που επικαλείται δηλώσεις του περιβάλλοντός του, το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο μήνα.

Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό», δήλωσε συγγενής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πατμάνογλου έχασε γυναίκα και παιδί ενώ είχαν κάνει στάση ταξιδεύοντας προς Πτολεμαΐδα, όταν έπεσε επάνω στο όχημα μια Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τον ίδιο να επιζεί από τύχη επειδή δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.

Προ ημερών, ο ίδιος είχε κάνει μάλιστα μια ανάρτηση στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλιά του, αναφέροντας ότι “η ζωή συνεχίζεται”.

Σήμερα εκδικάζεται η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου -Ζητά 3,3 εκατ. ευρώ από τον Mr Jumbo

Η Έμμυ, η νέα του σύντροφος, είδε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της να αυτοκτονεί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν η γυναίκα είχε μια σχέση με έναν άλλο άνδρα η οποία κράτησε 8 χρόνια. Με αυτόν τον άνθρωπο συζούσε, αλλά κάποια στιγμή εκείνη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Εκείνος μη αντέχοντας τον πόνο από το χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ.

Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» «. Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν την κοπέλα, κάνουν λόγο για ένα ζεστό πρόσωπο που έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X