Επιλογές

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ονόματα

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ονόματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και αρχίζει και γεμίζει σιγά-σιγά το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Εστω και με το σταγονόμετρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει νέα ονόματα που θα είναι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή.

Ετσι με τις ως τώρα ανακοινώσεις και πληροφορίες, υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα είναι οι: Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικεφαλής. Καθώς και οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Θοδωρής Ζαγοράκης, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Κατερίνα Μάρκου, ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Παύλος Ελευθεριάδης,  πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο δημάρχος Σάμου και πρώην περιφερειάρχη Μιχάλης Αγγελόπουλος, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργος Κρεμλής.

Επίσης, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι επίσης η καθηγήτρια Ιατρικής Λυδία Μουζάκα, ο εμπειρογνώμονας για αγροτικά θέματα Δημήτρης Μελάς και ο οικονομολόγος Δημήτρης Τσαγκάρης.

Επιπλέον κυκλοφορεί η πληροφορίας, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελενα Ράπτη.

Βεβαίως αναμένονται ορισμένες προσθήκες ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί ο αριθμός των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ευρωεκλογές θα γίνουν στις 16 Μαϊου 2019. Και σύμφωνα με ορισμένα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει δεν αποκλείεται την ίδια ημερομηνία να διεξαχθούν και εθνικές εκλογές.

Κουίκ: Είμαι «παιδί» του «παππού Καραμανλή»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X