Επιλογές

Πολιτική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό στη Βουλή ετοιμάζεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας

Πολιτική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό στη Βουλή ετοιμάζεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα βάζει τέλος και στο κλίμα συναίνεσης που υπήρχε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσα στις επόμενες ώρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να καταθέσει αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για το οικονομικό και το κοινωνικό τοπίο που προκύπτει μετά το πέρας της πανδημίας.

Μάλιστα η σχετική συζήτηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη κιόλας εβδομάδα, με τα στελέχη της Κουμουνδούρου να προεξοφλούν τους υψηλούς τόνους μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι η κυβερνητική διαχείριση της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων από τα ΚΕΚ (Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης) αποτελεί προνομιακό πεδίο αντιπαράθεσης και γι’ αυτό έχουν ρίξει το βάρος της κριτικής στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα θεωρούν ότι μπορεί μεν στην υγειονομική διαχείριση της κρίσης να μην έγιναν σημαντικά λάθη, ωστόσο στην οικονομική αντιμετώπιση η κυβέρνηση έχει αποτύχει. Για το λόγο αυτό γίνεται ήδη λόγος για νέα φτωχοποίηση του πληθυσμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την διεξαγωγή της συζήτησης στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου ο κ. Τσίπρας θα πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και ιδίως σε τόπους που σχετίζονται με τον κορονοϊό, όπως έκανε την Κυριακή του Πάσχα επισκεπτόμενος το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε ακόμη:

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Νεοφύτου – Τουρκική προκλητικότητα και κορονοϊός στο επίκεντρο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X