Επιλογές

Πολύ περίεργη διάρρηξη στην εφημερίδα Documento

Πολύ περίεργη διάρρηξη στην εφημερίδα Documento
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία περίεργη, πρωτάκουστη και απαράδεκτη διάρρηξη έγινε στα γραφεία της εφημερίδα Documento. Τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, άγνωστη διέρρηξαν τη βαριά πόρτα της εισόδου και μπήκαν στο κτίριο.

Η λεία τους ήταν τα κέρματα από τη μηχανή του καφέ. Και όπως σημειώνει ο ιστότοπος documento.gr δεν πείραξαν ένα μεγαλύτερο ποσό που βρισκόταν σε διπλανό γραφείο.

Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά των διαρρηκτών οδηγεί τον ιστότοπο να υποστηρίζει πως πίσω από τη διάρρηξη βρίσκεται επιχειρηματίας με τον οποίΟ βρίσκεται σε αντιπαράθεση ή πιο συγκεκριμένα σε “πόλεμο”  τις τελευταίες ημέρες.

Ο ιστότοπος στο δημοσίευμά του επισημαίνει επίσης ότι είχαν προηγηθεί απειλές στα social media κατά των δημοσιογράφων.

Μάλιστα το documento.gr αναφέρει για τη διάρρηξη στο δημοσίευμά του ότι: «Στην πραγματικότητα δήλωσαν πως είναι εκεί, μπαινοβγαίνουν ότι ώρα θέλουν και «μας έχουν». Η επιδεικτική δήλωση δύναμης , το λοστάρι της διάρρηξης και οι χειριστές του δεν μας φοβίζουν. Ξέρουμε πως είναι ικανοί με τον ίδιο λοστό να ανέβουν στο τρίκυκλο του παρακράτους και να περιμένουν στη γωνία αλλά και πάλι δεν φοβόμαστε. Αυτοί ωστόσο έχουν κάθε λόγο να φοβούνται.»

“Πόλεμος” Μαρινάκη με Βαξεβάνη Τριανταφυλλόπουλο Κουρτζίδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X