Ελλάδα

Ψάχνουν τη μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους

Ψάχνουν τη μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένοι παρμένου οι κάτοικοι σε πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία, όταν χθες τα ξημερώματα είδαν το εγκαταλελειμμένο βρέφος, σε καροτσάκι από σούπερ μάρκετ!

Το νεογέννητο αγγελούδι ήταν τυλιγμένο σε μια πετσέτα, και ήταν μόλις επτά ημερών, ενώ υπήρχε ακόμη στον ομφάλιο λώρο του το μανταλάκι από το νοσοκομείο.

Ενώ η αστυνομία από χθες εστιάζει στον εντοπισμό της μητέρας του νεογέννητου κοριτσιού, ξεκινώντας από το καρότσι που είχε απομακρυνθεί από σούπερ μάρκετ της περιοχής, ελέγχοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του, με την σκέψη ότι η μητέρα δεν αποκλείεται να μένει κάπου εκεί κοντά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο νεαρός άνδρας Παναγιώτης Μαδούρος ήταν ο πρώτος που γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα άκουσε το κλάμα του μωρού, στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία και τηλεφώνησε στο «Χαμόγελου του Παιδιού», ενημερώνοντας και την αστυνομία, ενώ κάτω στην πιλοτή της πολυκατοικίας είχαν κατεβεί και οι γονείς του με άλλους ενοίκους.

«Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά» ανέφερε στο ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί συγκλονισμένος για την πρωτόγνωρη εμπειρία του.

Σημειώνεται, ότι το μωρό μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, όπου χαίρει άκρας υγείας.

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Λέρος: Έκλεψαν 140 νάρκες κατά προσωπικού -Συναγερμός στο στρατό

Γκαζάκια σε γραφεία της ΝΔ στην Πεύκη

Μητσοτάκης για Λιβάνη: Εργάστηκε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα

Ένας νεκρός και 8 τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X