Show Biz

«Σφάχτηκαν» στο Twitter Πορτοσάλτε- Βαξεβάνης

«Σφάχτηκαν» στο Twitter Πορτοσάλτε- Βαξεβάνης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την επέτειο της δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πολλοί ήταν εκείνοι, ειδικά χρήστες των social media, που έσπευσαν να θυμηθούν την παρουσίαση της είδησης από τον ΣΚΑΪ όταν έγινε γνωστή η δολοφονία λέγοντας ότι «τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο».

Έκαναν όμως τον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε να «ξεσπάσει» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, με τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη να του απαντά.

Συγκεκριμένα, ο λόγος ήταν το ότι στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 ο Άρης Πορτοσάλτε μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, τις πρώτες ώρες της δολοφονίας είχε αναφέρει πως ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός μετά από οπαδική αντιπαράθεση, κάτι που μετέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Το καρακόλι του Μαξίμου Κώστας Βαξεβάνης κ τα βοθρολύματα των Υπηρεσιών 0,60€ με παραληρηματική λύσσα προσπαθουν να με συκοφαντήσουν ακόμη μια φορά», ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε, για να συμπληρώσει ποστάροντας το τότε τηλεγράφημα του ΑΠΕ: «Ορίστε η απάντηση.Τι μετέδιδε το ελεγχόμενο από το Μαξίμου κρατικό πρακτορείο ειδήσεων τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία..».

Στον δημοσιογράφο απάντησε ο Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή το ότι το 2013 ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, σχολιάζοντας: «Δεν ξέρω μήπως το έγραψε η σύζυγος Πορτοσάλτε η οποία ήταν στο ΑΠΕ πριν αποσπαστεί στη ΝΔ».

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο Βαξεβάνη, κάνοντας λόγο για «παραλήρημα σεξισμού κ μισογυνισμού! Από έναν κομματικό χούλιγκαν. Μαξίμου τον καμαρώνετε..».

Προβολή εικόνας στο Twitter

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X