Επιλογές

Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο Ζαχαριάς σκοτώθηκε για να μην μας σκοτώσει

Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο Ζαχαριάς σκοτώθηκε για να μην μας σκοτώσει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς σκοτώθηκε προσπαθώντας να μην σκοτώσει τους επιβάτες ενός άλλου αυτοκινήτου. Η μαρτυρία συγκλονίζει. Συγκλονιστικές είναι και η φωτογραφίες από τον τόπο της σφοδρής πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στο δέντρο.

Μια άμορφη μάζα σιδερικών, εικόνα ενδεικτική της σφοδρότητας της σύγκρουσης του αυτοκινήτου σε ένα μεγάλο δέντρο, το απόγευμα της Τρίτης, 23.07.2019.

ΖαχαριάςΖαχαριάςΖαχαριάς

Ο κ. Γιάννης, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που προπορευόταν του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, μίλησε στην κάμερα του Open και τονίζει πως ο 23χρονος «σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει»!

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν κι εμείς νεκροί«, αποκαλύπτει και συγκλονίζει!

«Είμαι ευγνώμων. Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός Σχωρέστον αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει κι εμένα. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στην οικογένειά του, απαντά ξεκάθαρα: «Ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήτανε παλικάρι. Ότι ήτανε παλικάρι»…

Την ίδια ώρα, στον τηλεοπτικό σταθμό μιλά και ο δεύτερος ενός τρίτου οχήματος που βρίσκονταν στο σημείο της τραγωδίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά – σιγά, πολύ πιο μπροστά για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό.

Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X