Show Biz

Θα πήξουμε στην κυτταρίτιδα

Θα πήξουμε στην κυτταρίτιδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν έτσι και γίνει μόδα χαθήκαμε. Θα πήξουμε στην κυτταρίτιδα. Ξεκίνησε η δήθεν απελευθερωμένη Ελένη Μενεγάκη και μας έδειξε την κυτταρίτιδά της. Και βγήκαν οι θαυμαστές να φωνάξουν ότι η Ελένη τολμά και απενοχοποιεί τις γυναίκες.

Ακολούθησε η Δέσποινα Βανδή και ανάρτησε φωτογραφία χωρίς ρετούς, βαψίματα και άλλα γυναικεία κόλπα. Μόλις την είδα, με συγχωρείτε αλλά δεν συγκρατήθηκα και είπα: Μαμά μου…

Σε λίγο βλέπω να γίνεται μόδα, οπότε τέρμα το photoshop και τα άλλα καλούδια που έδειχναν τις μοντέλες, τις ηθοποιούς και τις παρουσιάστριες αψεγάδιστες.

Θα πήξουμε στην κυτταρίτιδα στο όνομα τις απενοχοποίησης της γυναίκας. Και να σας πω τη σκέψη μου; Αν η απενοχοποίηση οδηγήσει σε φωτογραφίες σαν αυτές της Μενεγάκη και της Βανδή, προτιμώ να αισθάνονται ένοχες για το photoshop. Και όποιος άντρας ισχυρίζεται το αντίθετο, λέει ψέματα. Τελεία και παύλα…

Τώρα αν αυτό θεωρείται απενοχοποίηση, απελευθέρωση και δεν ξέρω κι΄εγώ τι άλλα απ…. ή νέο επικοινωνιακό τρικ, να μου επιτρέψετε να πω πως μάλλον το δεύτερο συμβαίνει.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X