Ελλάδα

Το “δούλεμα” και ο πολιτικός πολιτισμός του Γιώργου Πατούλη

Το “δούλεμα” και ο πολιτικός πολιτισμός του Γιώργου Πατούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιώργο Πατούλη σαν να μας δουλεύετε (α, εμείς τηρούμε τον πληθυντικό ευγενείας ε, Γιωργάκη;) και μάλιστα ψιλό γαζί. Υποψήφιός σας (α, εμείς τηρούμε τον πληθυντικό ευγενείας ε, Γιωργάκη;) ανάρτησε σεξιστικά σχόλια για τη Ρένα Δούρου την Κυριακή και ύστερα από διαμαρτυρία συγκινήθηκαν την Πέμπτη να κατεβάσουν τα σχόλια και με την ευκαιρία να κάνουν και μάθημα πολιτισμού. Διαβάστε ανακοίνωση και θαυμάστε πολιτικό πολιτισμό, όπως λέει ο Γιώργος Πατούλης. Συγγνώμη επαναλαμβάνω ο κύριος Γιώργος Πατούλης.

«Καταδικάζουμε χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις , κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο, από όποιον κι αν προέρχεται. Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από μέλος της παράταξής μας να κατεβάσει προσβλητικές αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την κα Δούρου, το οποίο και έπραξε άμεσα. Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό, δεν έχουν θέση τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Ε, είδατε; Στον πολιτικό πολιτισμό του κυρίου Γιώργου Πατούλη (είδατε πολιτικό πολιτισμό ο Προβοκάτορας!) δεν έχουν θέση τέτοιου είδους συμπεριφορές. Σωστόοο. Αλλά η ανάρτηση από ποιον έγινε; Τί είδους πολιτικός πολιτισμός ήταν αυτός; Διαφορετικός; Και ο παραβάτης του πολιτικού πολιτισμού του Γιώργου Πατούλη, τιμωρήθηκε; Βεβαίως. Και μάλιστα πάρα πολύ αυστηρά. Του ζήτησαν να κατεβάσει τα σεξιστικά σχόλια. Τον τσάκισαν τον άνθρωπο.

Οχι κύριε Γιώργο Πατούλη μην τιμωρείτε τόσο αυστηρά. Πως είναι δυνατόν ο δικός σας πολιτικός πολιτισμός να σας επιτρέπει να επιβάλετε τόσο, μα τόσο αυστηρός τιμωρίες. Συγχωρείστε τον κύριε Γιώργο Πατούλη. Δεν τον λυπάστε τον άνθρωπο;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X