Επιλογές

Τραγωδία: Το “γιατί” για τη δολοφονία και την αυτοκτονία

Τραγωδία: Το “γιατί” για τη δολοφονία και την αυτοκτονία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενας καυγάς ίσως είναι η αιτία που οδήγησε τον 27χρονο πατέρα να σκοτώσει το 4χρονο αγοράκι και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Η τραγωδία που ξετυλίχτηκε στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι είναι ανείπωτη. Ως και οι αστυνομικοί λύγισαν και έκλαψαν όταν αντίκρισαν τα δύο νεκρά κορμιά όταν μπήκαν στο διαμέρισμα.

Από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, αποκαλύπτεται ότι ο αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Ο τελευταίος πριν από την τραγωδία έγινε το βράδυ του Σαββάτου (06.04.2019) δια τηλεφώνου. Το ζευγάρι τσακώθηκε από το τηλέφωνο για άλλη μια φορά και μάλιστα πολύ έντονα.

Από το πρωί της Κυριακής, τόσο η τραγική μητέρα του 4χρονου αγοριού όσο και η αδερφή της, σύμφωνα με το newsit.gr, προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον 27χρονο. Δεν πήγαινε το μυαλό τους τι είχε συμβεί μέσα στο διαμέρισμα της οδού Τυμφηστού στο Χαλάνδρι.

Προσπάθησαν να τους βρουν και μέσω γειτόνων αλλά μάταια. Λίγη ώρα αργότερα, έμαθαν το τραγικό νέο. Πως ο 27χρονος είχε σκοτώσει το παιδί και αυτοκτόνησε. Η τραγική μητέρα έφτασε αμέσως στο σημείο.

Οι γείτονες της οικογένειας δήλωσαν ότι ο 27χρονος δεν είχε πολλά πολλάμαζί τους. Όμως συχνά τον έβλεπαν μαζί με το 4χρονο αγοράκι του.

Η μοναδική φορά που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του ήταν πριν από έξι μήνες. Τότε είχε γίνει ληστεία σε ένα γειτονικό, από το δικό του, σπίτι. Ο 27χρονος, περιγράφουν, είχε βγει και είχε καταφέρει να φωτογραφίσει τους ληστές.

Τραγωδία. Πατέρας σκότωσε το 4χρονο παιδί και αυτοκτόνησε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X