Eretiki Κουζίνα

Μυστικό για να βγαίνει πάντα «λουκούμι» το κρέας

Μυστικό για να βγαίνει πάντα «λουκούμι» το κρέας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρέας: Πολλές φορές το κρέας σκληραίνει κατά το μαγείρεμα, ωστόσο το μυστικό κόλπο για να σας γίνει «λουκούμι» είναι στο να μην αλλάζει η θερμοκρασία της κατσαρόλας!

Γι’ αυτό και όταν προσθέτουμε νερό ή ζωμό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, πρέπει να φροντίζουμε να είναι ζεστό. Επιπλέον, για να είναι όσο το δυνατόν πιο μαλακό το κρέας, μπορούμε να το έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο μερικές ώρες πριν το μαγειρέψουμε ή να προσθέσουμε λίγες σταγόνες ξίδι κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X