Eretiki Κουζίνα

Παϊδάκια αρνίσια με αρωματική μαρινάδα

Παϊδάκια αρνίσια με αρωματική μαρινάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα παϊδάκια μας αρέσουν πολύ, είτε πρόκειται για τα ελαφριά παϊδάκια κοτόπουλου είτε για τα πιο “μερακλίδικα” αρνίσια. Για να γίνουν ακόμη πιο απολαυστικά, είναι απαραίτητο να τα μαρινάρετε καλά και με υπομονή σε μια αρωματική μαρινάδα.

Για τη μαρινάδα

1 κιλό αρνίσια παϊδάκια
1/3 της κούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 1/2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
1/2 κ.γ. ρίγανη ξερή
1 κ.σ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1 λεμόνι

Διαδικασία

Βήμα 1
Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας.

Βήμα 2
Ρίχνετε μέσα στην μαρινάδα τα παϊδάκια αφού τα αλατοπιπερώσετε καλά, ανακατεύετε καλά και σκεπάζετε το σκεύος με μεμβράνη. Τα αφήνετε στο ψυγείο για 12 ώρες να μαριναριστούν καλά.

Βήμα 3
Ψήνετε τα παϊδάκια στον φούρνο, στα κάρβουνα ή σε τηγάνι γκριλιέρα, αλείφοντας με πινέλο τα τακτικά με τη μαρινάδα τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X