Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Εκτός από επικίνδυνοι είναι και αδιόρθωτοι-Δίνουν πολίτες βορά στον κορονοϊό

Εκτός από επικίνδυνοι είναι και αδιόρθωτοι-Δίνουν πολίτες βορά στον κορονοϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πολίτες πεθαίνουν γιατί δεν υπάρχει ο αναγκαίος αριθμός ΜΕΘ, ούτε το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το υπονοεί η μελέτη Τσιόδρα-Τσίπρα, το υπενόησε η κυρία Κοτανίδου και άλλοι εντατικολόγοι, σχεδόν το είπε ανοιχτά ο Γ. Παυλάκης. Και τι έκανε η κυβέρνηση; Τί έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Πήραν τα μέτρα ή δήλωσαν πως θα πάρουν μέτρα για να σωθεί ακόμα και μία ζωή αν είναι δυνατόν; Οχι βέβαια παραμένουν αθεράπευτα νεοφιλελεύθεροι, αθεράπευτα κυνικοί, αθεράπευτα επικίνδυνοι για τη ζωή των πολιτών.

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Και δεν πρόκειται για κουβέντα ενός αγανακτισμένου πολίτη με την αδιόρθωτη ανεμελιά των αρίστων, την επικίνδυνη ανεμελιά. Προκύπτει αβίαστα και χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση από την τελευταία, τη σημερινή δήλωση του υπουργού Υγείας, του ακροδεξιού (έχει τη σημασία του η υπενθύμιση της ιδεολογικής τοποθέτησης ιδίως αυτή τη στιγμή) Θάνου Πλεύρη ο οποίος αναφερόμενης στη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα κυνικότατα είπε : «Δεν προκύπτει ότι θα αλλάζαμε κάποια πράγματα. Η μελέτη αναφέρει ότι αν είναι πάνω από 400 διασωληνωμένοι υπάρχει αυτόματα μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Άρα το ζητούμενο είναι να μη φτάνει κάποιος στη ΜΕΘ.»

Και να που φτάνουν και μάλιστα πάρα πολλοί κύριε υπουργέ. Η πραγματικότητα είναι πως ο τελευταίος αριθμός δείχνει πως οι διασωληνωμένοι είναι 684. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αφήνετε 284 στο έλεος του κορονοϊού; Δεν αντιλαμβάνεστε πως παρότι γνωρίζατε επιμένετε να μην ενισχύετε το ΕΣΥ για να το δώσετε βορά στον ιδιωτικό τομέα;

Εκτός αυτού με αυτή σας την επικίνδυνη ιδεοληψία σας δίνετε βορά στον κορονοϊό εκατοντάδες ή καλύτερα χιλιάδες πολίτες σύμφωνα με τα στοιχεία των Τσιόδρα-Λύτρα και την αναγωγή που έκανε ο Παύλος Πολάκης.

Σημαντικό! Αν θέλετε να ενημερώνεστε πολύ γρήγορα για τα άρθρα του Θανάση Λυρτσογιάννη και να μπαίνετε στον eretikos.gr με ένα απλό κλικ κάντε…κλικ εδώ και κατεβάστε την κατάλληλη εφαρμογή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X