Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Ο Αλέξη Τσίπρας, τα θετικά μηνύματα ως τις εκλογές και η δυστοπία…

Ο Αλέξη Τσίπρας, τα θετικά μηνύματα ως τις εκλογές και η δυστοπία…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Αλέξη καλησπέρα

Η κίνησή σου να προωθήσεις νέα, φρέσκα και δυναμικά πρόσωπα ήταν η καλύτερη που μπορούσες να κάνεις. Δεν θα μπω σε ατομική κριτική των προσώπων. Δεν είναι του παρόντος παρότι έχω κάποιες αντιρρήσεις με ορισμένα, αν δηλαδή έχουν εκείνα τα χαρίσματα που απαιτούνται για να προσεγγίσουν τους πολίτες και να τους μιλήσουν.

Γιατί Αλέξη θα το γνωρίζεις ασφαλώς ότι στην επικοινωνία το πρώτο και σημαντικό είναι να υπάρξει επαφή ανάμεσα στον πομπό και στον δέκτη, ώστε ο πρώτος να μεταδώσει το μήνυμά του. Αν τα αυτιά και τα μάτια είναι κλειστά όσο καλό κι’  αν είναι το μήνυμα δεν πρόκειται να φτάσει στον αποδέκτη γιατί δεν έχει αποκατασταθεί επικοινωνία. Συνεπώς όλη η προσπάθεια πάει στο βρόντο.

Συνεπώς είναι σημαντικό οι πολίτες να ανοίγουν τα αυτιά και τα μάτια όταν βλέπουν τα στελέχη σου να τους απευθύνονται. Τα νέα πρόσωπα ικανοποιούν στην αρχή τη συνθήκη αυτή.

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό επίσης είναι το ίδιο το μήνυμα. Πιστεύω ότι αν θέλεις να κερδίσεις, το μήνυμα που θα εκπέμπεις εσύ, τα στελέχη της εκλογικής επιτροπής και τα άλλα ασφαλώς, να είναι θετικό. Εννοώ να προβάλλουν κυρίως τις προτάσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σε δεύτερο πλάνο την κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

Ενα γρήγορο κρας τεστ αποκαλύπτει την υπεροχή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σύγκριση με της Νέας Δημοκρατίας και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, οπότε επιτελείται εμμέσως μεν, αποτελεσματικά δε και η κριτική.

Ειδικά δε τα σποτ στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση να αποπνέουν όλο το θετικό πνεύμα του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών. Αυτό έχουν ανάγκη οι πολίτες οι οποίοι αποζητούν από κάπου να πιαστούν και να στηριχτούν στη δυστοπική περίοδο που ζουν.

 

ΥΓ. Ως τις εκλογές από τη στήλη αυτή θα επιχειρούμε να επικοινωνούμε με τον Αλέξη Τσίπρα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X