Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Ο μερακλής βουλευτής το…γράψιμο Μητσοτάκη-Χαρδαλιά και ο αυτοεξευτελισμός των καναλιών

Ο μερακλής βουλευτής το…γράψιμο Μητσοτάκη-Χαρδαλιά και ο αυτοεξευτελισμός των καναλιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Ενας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σε γάμο και ακούγοντας τραγούδια που προφανώς του αρέσουν πολύ, μεράκλωσε σηκώθηκε χόρεψε και ξεφάντωσε. Και καλά έκανε ίσως πουν κάποιοι. Δεν γίνεται κάθε μέρα γάμος. Ελα, όμως που ο μερακλής βουλευτής υποκύπτοντας στο μεράκι του  έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχουν απαγορεύσει τη μουσική γιατί είναι παράγοντας διάδοσης του κορονοϊού, όπως με ύφος χιλίων λοιμωξιολόγων μας εξήγησε ο κορονοσερίφης Νίκος.

Αλήθεια, γιατί ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ο Χρήστος Κέλλας στην προκειμένη περίπτωση, αψήφισε τις αποφάσεις-εντολές της κυβέρνησής του; Για τον ίδιο λόγο που και ο αρχηγός του σε μία στιγμή ανεμελιάς πήγε ποδηλατάδα στην Πάρνηθα γράφοντας στα παλαιότερα των αθλητικών υποδημάτων του τις δικές του αποφάσεις και σε μία δεύτερη στιγμή ανεμελιάς στην Ικαρία έγραψε πάλι στα παλαιότερα των υποδημάτων του (αυτή τη φορά δεν ήταν αθλητικά) τις αποφάσεις του και τους πολίτες από τους οποίους ζητούσε να τις εφαρμόσουν.

Βλέπετε δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι. Ο πρίγκιπας και οι ακόλουθοί του (υπουργοί, βουλευτές, γραμματείς και…φαρισαίοι) νομίζουν ότι είναι πιο ίσοι. Εχουν τέτοια αλαζονεία και έπαρση που μπορούν να παραβιάζουν αποφάσεις, οδηγίες ακόμα και νόμους ατιμώρητα.

Αν κάποιος θνητός ξεφάντωνε, όπως ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας, το λιγότερο που θα εισέπραττε θα ήταν ένα ξεγυρισμένο πρόστιμο και ασφαλώς τη μομφή του άτεγκτου κορονοσερίφη. Είναι, όμως βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης…

Αλλά το προναφερόμενο περιστατικό ανομίας, περιφρόνησης νόμων και πολιτών το έμαθαν οι πολίτες; Ναι όσοι διαβάζουν eretikos.gr, ορισμένα άλλα σάιτ που σέβονται τους αναγνώστες τους και εκείνοι που βλέπουν ειδήσεις στο OPEN. Τα άλλα κανάλια θεώρησαν πως η ανομία και η αλαζονεία ενός βουλευτή, που θέτει, κατά τον κορονοσερίφη Νίκο, σε κίνδυνο την υγεία πολιτών που παρευρίσκονταν στο γάμο, δεν αποτελεί είδηση άξια να μνημονευτεί και να παρουσιαστεί. Δεν λέω να στηλιτευτεί η ανεύθυνη συμπεριφορά του πατέρα του Εθνους, αλλά να παρουσιαστεί ως είδηση , βρε αδερφέ.

Αν αναρωτιέστε γιατί, θυμηθείτε τη θαυματουργή λίστα Πέτσα, η οποία οδηγεί κανάλια, εφημερίδες, σάιτ και γενικώς πολλά ΜΜΕ στον αυτοεξευτελισμό.

Γι΄ αυτό κι΄ εσύ αναγνώστη μου σκέψου από που ενημερώνεσαι…

Σημαντική σημείωση: Επειδή το Φέισμπουκ δεν μοιράζει σε όλους τα άρθρα του Θανάση Λυρτσογιάννη, αν θέλετε να διαβάζετε τα άρθρα του, κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε στο Newsletter του eretikos.gr.

Χαρδαλιάς :Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου για την αποτροπή κορονοπάρτι

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X