Παρασκήνιο

Φιλική…μαχαιριά στον Στέλιο Πέτσα για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ

Φιλική…μαχαιριά στον Στέλιο Πέτσα για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρχισαν και τα φιλικά χτυπήματα στον Στέλιο Πέτσα για την αθλιότητα με τα 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ. Εκτός από τον βουλευτή Εβρου της Νέας Δημοκρατίας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο επικρίνει και η εφημερίδα “Καθημερινή” και μάλιστα στο κύριο άρθρο της, ένα άρθρο με ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα για κάθε εφημερίδα.

Με μία λιτή αναφορά στο κύριό της άρθρο η “Καθημερινή” παίρνει θέση για το θέμα της διάθεσης των 20 εκ. στα ΜΜΕ για την καμπάνια του “Μένουμε Σπίτι” και “Μένουμε Ασφαλείς” και εμμέσως καλεί τον Στέλιο Πέτσα να δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα γιατί δημιουργούνται υποψίες ότι το δημόσιο χρήμα χρησιμοποιείται ως πολιτικό εργαλείο. «Η πλήρης διαφάνεια είναι ο μόνος δρόμος,όπως και η θέσπιση καθαρών κανόνων» καταλήγει το άρθρο της Καθημερινής.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Όταν το κράτος ξοδεύει χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου σε μία διαφημιστική καμπάνια, πρέπει να το κάνει με διαφάνεια και σαφείς κανόνες. Υπήρξαν κυβερνήσεις στο παρελθόν που έκαναν ακρότητες και χρησιμοποίησαν το δημόσιο χρήμα ως πολιτικό εργαλείο. Καλό είναι να μη δημιουργούνται υποψίες ότι το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται. Η πλήρης διαφάνεια είναι ο μόνος δρόμος,όπως και η θέσπιση καθαρών κανόνων”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X