Fragilemag

«Το Μέλλον Του Θεού» το βιβλίο του Deepak Chopra

«Το Μέλλον Του Θεού» το βιβλίο του Deepak Chopra
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
«Το Μέλλον του Θεού» είναι το βιβλίο του γιατρού, του δάσκαλου της ανατολίτικης φιλοσοφίας Deepak Chopra. Ακόμα και αν στέκεσαι σκεπτικός στα ερωτήματα που θέτει γύρω από την διαχρονικότητα της θεϊκής ή μη ύπαρξης, διαβάζοντας τον, απολαμβάνεις την γραφή του. Ο Chopra γνωρίζει πώς να ανοίγεται σε θέματα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο απασχολούν τους ανθρώπους. Το κάνει τρεις δεκαετίες τώρα. Το κάνει καλά. Το παγκόσμιο «ευπώλητο» δεν είναι άγνωστο για εκείνον.
Για τον Deepak Chopra η εποχή είναι ιδανική για να καλλιεργήσουµε την πνευµατικότητά µας και να αναζωογονήσουµε την πίστη µας.
«Η πίστη πρέπει να διασωθεί προς όφελος όλων µας», γράφει. «Από την πίστη πηγάζει ένα πάθος για το αιώνιο, το οποίο είναι ακόµη πιο ισχυρό από την αγάπη. Πολλοί από εµάς έχουν χάσει το πάθος αυτό ή δεν το είχαν ποτέ τους». Σε κάθε εποχή, η πίστη είναι µια κραυγή από την καρδιά. Ο Θεός είναι η ανώτερη συνείδηση που ανταποκρίνεται στην κραυγή. «Από µόνη της η πίστη δεν αρκεί για να µας οδηγήσει στον Θεό, κάνει όµως κάτι πιο επίκαιρο: Καθιστά τον Θεό πιθανό».

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X