Fragilemag

Οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένας σκληρός κόσμος (για άνδρες και γυναίκες)

Οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένας σκληρός κόσμος (για άνδρες και γυναίκες)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ό,τι αφορά τα διαδικτυακά ραντεβού, η λέξη «άδικο» είναι εκείνη που ακούγεται πιο συχνά. Οι πρωτάρηδες, εκείνοι που μόλις ξεκίνησαν να κολυμπούν στις εφαρμογές γνωριμιών, χρησιμοποιούν τη λέξη «συναρπαστικό», το πιο πιθανό όμως είναι αργά ή γρήγορα ν’ αλλάξουν άποψη. Είπαμε, αρχικά, τη λέξη “άδικο” γιατί άραγε; Πολλοί από τους χρήστες έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια, μόνο και μόνο για καταλήξουν να απογοητευτούν από σκληρούς ανθρώπους. Είναι άδικο, επίσης, γιατί αυτός που τους άρεσε πολύ αποφάσισε να εξαφανιστεί βυθίζοντάς τους σε θλίψη, αναπάντητα ερωτηματικά, ακόμα και απελπισία . Και, κυρίως, είναι άδικο να βλέπετε αυτές τις διαφημίσεις εφαρμογών γνωριμιών που σας υπόσχονται να βρείτε την αδερφή ψυχή, αν εγγραφείτε σε αυτές. Η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό.

•Όσοι σας βομβαρδίζουν με διαδικτυακό φλερτ δεν σημαίνει πως αξίζουν κάτι παραπάνω από αυτό.
Η πρώτη συμπεριφορά που εμφανίζεται, αφού διαλέξετε κάποιον, είναι συνήθως τυπική. Οι άνθρωποι επιδιώκουν έντονη επικοινωνία για εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο και τα μηνύματα θα πρωταγωνιστούν στη ζωή σας κάθε μέρα και το καλημέρα δεν θα σας λείψει ποτέ, τουλάχιστον αρχικά. Και αν αυτή είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε εφαρμογές γνωριμιών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τις ερωτευτείτε. Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε αυτή την ερωτική μπόρα. Δεν αποτελεί έκπληξη που οι άνθρωποι θα επενδύσουν αμέσως στο νέο άτομο συναισθηματικά και διανοητικά.

Αλλά όπως και οτιδήποτε άλλο στη ζωή – όλα ξεθωριάζουν με τον καιρό. Το ίδιο και αυτή η συμπεριφορά, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν αρέσεις ακόμα ή όχι. Όλα ήταν υπέροχα πριν, τι πήγε ξαφνικά στραβά; Η απάντηση που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να πιστέψουν έχει να κάνει με το ότι το φαινόμενο αυτό δεν αξίζει να το πάρει κανείς προσωπικά. Έχει να κάνει με το πώς παίζεται το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο, γιατί όλοι θέλουμε να νιώθουμε ξεχωριστοί. Αρχίζει λοιπόν να ψάχνει κανείς τρόπους να κεντρίσει εκ νέου το ενδιαφέρον του διαδικτυακού του φλερτ. Χαμένος κόπος. Εάν δεν σας πουν ότι είναι σε σχέση μαζί σας και βγουν από την εφαρμογή γνωριμιών μετά τη γνωριμία σας, δεν διαφέρετε από άλλα άτομα στη λίστα συνομιλιών τους.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X