Fragilemag

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 16- 22 Μαΐου: Ορφέας στον Άδη, Χορευτική Πανούκλα, Γλάρος, Φρανκεστάιν και η επιστροφή της Λα Πουπέ

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 16- 22 Μαΐου: Ορφέας στον Άδη, Χορευτική Πανούκλα, Γλάρος, Φρανκεστάιν και η επιστροφή της Λα Πουπέ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κώστας Β. Ζήσης

Νέα εβδομάδα, με το καλοκαίρι να έχει ήδη μπει στη διάθεσή μας, και λίγο πριν αρχίζουμε τις επισκέψεις στα ανοιχτά θέατρα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (από 1η Ιουνίου και με παράσταση του Γιάννη Χουβαρδά στην Πειραιώς) κάποιες (κάμποσες) παραστάσεις σηκώνουν αυλαία.

«Ο Ορφέας στον Άδη» του Τέννεσι Ουίλιαμς από τον Βασίλη Ανδρέου στο Θέατρο Ροές ((ένα αφιέρωμα στις παραστάσεις του έργου στην Ελλάδα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ) και η «Χορευτική Πανούκλα» του Κωνσταντίνου Μάρκελλου είναι οι παραστάσεις που αναμέναμε από την περασμένη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τελικά αυτήν. «Ο γλάρος» το αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ υπό το φρέσκο βλέμμα των C. For Circus στο θέατρο Τζένη Καρεζη αναμένεται επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Άννα Κοκκίνου επιστρέφει στη «Λα Πουπέ» της με νέα ματιά στο Θέατρο Σφενδόνη. Η Λένα Κιτσοπούλου στη Στέγη ξεδιπλώνει τον «Φράνκενσταϊν – Ο Χαμένος Παράδεισος».

Εμβληματικός Μάμετ και «Αμερικανικός Βούβαλος» από τον Θανάση Σαράντο στο Θέατρο Φούρνος, ιταλική μετάκληση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με «Το τελευταίο Καλοκαίρι Ο Φαλκόνε και ο Μπορσελίνο 30 χρόνια μετά…», «Ευσέβιος και Φλορεστάν» με Αιμίλιο Χειλάκη στο Μέγαρο Μουσικής (για μια μόνο παράσταση), μουσικοθεατρικές «Αδερφοφάδες» του Νίκου Καζαντζάκη, για δύο Δευτέρες στο Βρεττάνια.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X