Fragilemag

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 28 Μαρτίου – 3 Απριλίου: Οι Ηλίθιοι, Το Τέρας, Οι γείτονες από Πάνω και η Αφροδίτη

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 28 Μαρτίου – 3 Απριλίου: Οι Ηλίθιοι, Το Τέρας, Οι γείτονες από Πάνω και η Αφροδίτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κώστας Β. Ζήσης

Τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, πρώτες του Απριλίου, τα ρολόγια μας έχουν ρυθμιστεί στην καλοκαιρινή ώρα και μια σειρά από παραστάσεις σηκώνουν αυλαία και αυτήν την εβδομάδα.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ο γιός μου» στον Πολυχώρο Vault, o Δημήτρης Καρατζιάς σκηνοθετεί το έργο της Σοφίας Καψούρου «Καραϊσκάκενα, o Θρύλος» εν’ω στο ίδιο θέατρο ο Βαγγέλης Λάσκαρης, με νέα διανομή σκηνοθετεί εκ νέου τους «Ηλίθιους» του Τρίερ. Για λίγες παραστάσεις ο Μάριος Ιωάννου θα μετατραπεί σε «οικοδέσποινα» του «Tea Ceremony» στο BIOS, ενώ στο ίδιο θέατρο οι Κατερίνα Κλειτσιώτη και Σοφία Κορώνη θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο θέατρο τη νουβέλα του αγαπημένου Παύλου Μάτεσι «Αφροδίτη».

Ο Δημήτρης Κανέλλος και η ομάδα του, παραδοσιακά στο Θέατρο Olvio, θα παρουσιάσουν σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο δύο παραστάσεις με έργα κλασικών συγγραφέων: «Ο Γλάρος» του Άντον Τσέχωφ και «Στρίντμπεργκ- 3 μονόπρακτα».

Στο θέατρο Πειραιώς 131 θα δούμε κωμωδία και «Οι γείτονες από πάνω» από τον Δημήτρη Μαλισσόβα και στο Θέατρο Ημέρας ο Θανάσης Αλφόνσος θα σκηνοθετήσει «Γίνε η βασίλισσά μου».

Στον δικό τους χώρο, στην Παρένθεση, οι Gingers Creepers δεν ορίζουν αλλά προτείνουν(!) τιμή εισιτήριου, δηλώνοντας ότι «Καθόμαστε Σε Ένα Τραπέζι. Ο Ένας Κοιτάει Τις Γρίλιες. Από Κάπου Ακούγεται Ο Τελευταίος Λύκος», ο Φίλιππος Ζαρφειάδης διασκευάζει Σαίξπηρ και «Αντώνιο και Κλεοπάτρα» στο Θέατρο Φούρνος, ενώ στο Θέατρο Faust η Σοφία Γιαννούλη θα παρουσιάσει τον «Κώδικα Defunctus»….

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X