Fragilemag

Robbie Williams – «Βρέθηκα στην Κόλαση και στον Παράδεισο» | Το live του super star – Μια μαγική βραδιά εξομολόγησης

Robbie Williams – «Βρέθηκα στην Κόλαση και στον Παράδεισο» | Το live του super star – Μια μαγική βραδιά εξομολόγησης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

γράφει η Έφη Παπαζαχαρίου

«Είμαι στη ζωή σας 31 χρόνια! Βρέθηκα στην Κόλαση και στον Παράδεισο. Γεννήθηκα με πολλά προβλήματα, άγχος, μια αρνητική φωνή να μου λέει διαρκώς πόσο δεν άξιζα. Η φωνή χειροτέρεψε όταν μπήκα στους Take That, έμπλεξα με ναρκωτικά, ποτό… έχω κόψει το ποτό εδώ και 23 χρόνια!… Έφτασα να μη θέλω να είμαι πια σε αυτόν τον πλανήτη. Δυο πράγματα με κράτησαν όμως: Η γυναίκα μου και τα παιδιά μας. Και εσείς, το κοινό! Γιατί όταν κάποιος μου χαμογελάει όπως ο Δημήτρης ή συγκινείται όπως η Ρία ή χορεύει, με κάνει ευτυχισμένο!».

Μία τεράστια εξομολόγηση ήταν η 90λεπτη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς, στο Terra Vibe της Μαλακάσας, ανάμεσα στα κομμάτια του -που και αυτά ατμόσφαιρα εξομολόγησης πάνω κάτω είχαν. Η ζωή του, οι προσωπικοί του δαίμονες με τα ναρκωτικά, οι εφιάλτες του, η αποπομπή του από τους Take That (στους οποίους αφιέρωσε αρκετά λεπτά) και τα πήγαινε έλα του στη boyband, οι δίνες του, η αναγέννησή του, όλα ήταν εκεί, λες κι ήθελε να τα πει και σε όσους περνάνε τα ίδια –λίγοι δεν είναι – αλλά και στους άλλους που καλό είναι να τα ακούσουν.

«Λένε ότι έχω μόνο δύο είδη τραγουδιών -και είναι αλήθεια», είπε σκύβοντας, απευθυνόμενος στη Ρία που βρήκε στον μακρύ διάδρομο της σκηνής, μέσα στο πλήθος. «Το τραγούδι νούμερο ένα είναι το “Είμαι fucking amazing”», της χαμογέλασε με νόημα. «Το νούμερο δύο είναι το “Είμαι χαμένος, είμαι μόνος, είμαι λυπημένος και είμαι θλιμμένος. Γιατί δεν ήρθες να με σώσεις;”. Μη γελάς! Αυτό είναι το τραγούδι Νο2 και είναι για σένα», είπε και η συμπαθέστατη κοπέλα κόντεψε να “λιποθυμήσει”, καθώς ξεκινούσε το «She is the One».

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X