Fragilemag

Στέφανος Κασσελάκης – Βελούδινη αριστερά

Στέφανος Κασσελάκης – Βελούδινη αριστερά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ευλύγιστο look, το καλλιεργεί, το προβάλλει. Δίνει την αίσθηση ότι χωρά παντού. Μια επικοινωνιακή υπεραξία, παραμονές εσωκομματικών εκλογών.

Γιάννης Παναγόπουλος

Ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει την αίσθηση ότι χωρά παντού. Μπλουζάκια τις στιγμές που απευθύνεται στον αριστερόστροφο ψηφοφόρο, που έχει δικέφαλους καλλιεργημένους στο γυμναστήριο. Σακάκια που τα κουμπιά δεν υποφέρουν από την πίεση περιττής κοιλιάς όταν παίζει στη θεσμική αρένα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας clean-cut wannabe πολιτικός, που μιλά στην καρδιά του Έλληνα μπουρζουά με πρωτόγνωρους όρους. Άραγε αυτό του φτάνει;

Δεν του φτάνει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ναι το παιδί που όπως είπαμε στο παρελθόν θυμίζει περισσότερο θεατή τουρνουά τένις παρά ρουστίκ αριστερό με εκπαιδευμένους στα δακρυγόνα αδένες, είναι εδώ διεκδικώντας την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας διαρκείς προσθετικές επεμβάσεις στο προφίλ του.

Το τελευταίο κλιπ από τη Μακρόνησο, η δήλωση για το “ξεδοντιάσμα” σύστημα δικαστικών και των δημοσιογράφων έκανε πολλούς να τρίψουν τα χέρια τους.

Το να πατήσει στο απαγορευμένο νησί πυροδοτώντας έναν νέο γύρω διαλόγου γύρω από την παρουσία του στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας φαντάζει ως καλομελετημένο επικοινωνιακό τρικ…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X