Fragilemag

Streams – Σαδισμός σε live σύνδεση

Streams – Σαδισμός σε live σύνδεση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μάρκος Ψυχάρης

Ο 42χρονος host των streams, που έχει μετατρέψει τον χώρο του στο Κερατσίνι σε studio μετάδοσης τους και πρόσφατα συνελήφθη, έχει μια προτίμηση στο σαδισμό.

Τον προβάλλει σε ζωντανή σύνδεση σε πλατφόρμες αναμετάδοσης βίντεο. Απολαμβάνει τη βαναυσότητα που προβάλλει στους καλεσμένους του.

Ένα παράδειγμα. Στη διάρκεια ενός τυπικού stream του θα βάλει στη λεκάνη της τουαλέτας τα πρόσωπα ανθρώπων μειωμένων πνευματικών αντανακλαστικών και μετά θα πατήσει το καζανάκι.

Σκετς σαν και αυτό δεν γίνονται δωρεάν. Υπάρχει κοινό που κάνει δωρεές στα challenges που οργανώνει. Συχνά γελά όταν “χτυπά” με ηλεκτρικό ρεύμα, μέσω του teaser του, τον θίασό του.

Το θέαμα είναι αποτρόπαιο. Και όμως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που βρίσκουν όσα συμβαίνουν διασκεδαστικά.

Οι συμμετέχοντες στα streams του 42χρονου θα υπομείνουν την ταπείνωση, τον χλευασμό, τη λεκτική και σωματική βία και για να πάρουν το χαρτζιλίκι τους πρέπει να υποστούν για δυο – τρεις ώρες την απόλυτη μηδενοποίησή τους, να υπομείνουν αλόγιστο πόνο.

Μια, ακόμα, τυπική εικόνα μέσα από τα streams του 42χρονου streamer. Το challenge που έχει δημοπρατηθεί στους θεατές θέλει  ένα ζευγάρι να παίξει μποξ. Ο 42χρονος έχει ήδη ντιλάρει την τιμή που θα κοστίσει το θέαμα. Ο αγώνας ξεκινά. Ο Host γελάει, η μελαχρινή φίλη του το ίδιο.

Το ζευγάρι ανταλλάσσει γροθιές. Κάποια στιγμή ο άνδρας “μποξέρ” χτυπά με δύναμη το κεφάλι της φίλης του. Εκείνη ουρλιάζει.

Τα μέλη του ιντερνετικού καναλιού του 42χρονου δηλώνουν τον ενθουσιασμό τους. Ίσως να ήθελαν κάτι πιο σκληρό. Για να το πάρουν πρέπει ο Host να οργανώσει νέο challenge και να ζητήσει περισσότερα χρήματα για να ξεκινήσει.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 42χρονο. Ασχολήθηκε μαζί του μόλις χτες. Το κανάλι του στην πλατφόρμα αναμετάδοσης βίντεο έχει χιλιάδες ακολούθους. Όλοι τους απαιτούν τον απόλυτο διασυρμό ανθρώπων ανίκανων ν’ αντιδράσουν στο άγχος, την ψυχολογική και σωματική βία που δέχονται…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X