Fragilemag

Ζώδια – Η “αναβίωση” των συναισθημάτων

Ζώδια – Η “αναβίωση” των συναισθημάτων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Στιβ Αριστομένης-Τζόουνς

Ζώδια – Ο Μάρτης θα έχει τις δικές του διαστάσεις. Μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα σου; Τα άστρα φωτίζουν δρόμους, φωτίζουν ιδέες, διαμορφώνουν τη διάθεσή μας. Κάποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο, άλλα λιγότερο. Τι μένει μετά από αυτό; Ο Κρόνος μάς κοιτά από τον Ιχθύ και μας ξαφνιάζει παράγοντας ένα παρόν γεμάτο συναισθήματα που συχνά στέκονται στον αντίποδα της πραγματικότητας.

Κριός

Πώς αισθάνεσαι: Η αίσθηση της επαναλαμβανόμενης ανασφάλειας ροκανίζει τη διάθεσή σου. Η παρατεταμένη συνάντηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι σαν να παγώνει τις επιδιώξεις σου. Στην ερώτηση “Τι μπορεί να κρύβει το μέλλον για μένα;” η πρώτη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι “Κοίτα μπροστά”. Τα άστρα παίζουν παιχνίδια. Δεν το κάνουν μόνο για σένα. Κοίτα δίπλα. Η γενικότερη αναποφασιστικότητα είναι σημάδι των καιρών.

Τι να κάνεις; Λιγότερη κουβέντα, περισσότερη δράση. Η σιωπή είναι χρυσός.

Ταύρος

Πώς αισθάνεσαι: Μάλλον ανακουφισμένος. Κοίτα και πράξε. Μέχρι τις 15 Μαρτίου έχεις την ευκαιρία να βάλεις θεμέλια για ένα ασφαλέστερο μέλλον. Ο Κρόνος στον Ιχθύ μπορεί για άλλα ζώδια του κύκλου να προβάλλει ένα συγκλονιστικά επώδυνο παρόν, εσύ όμως το ίδιο διάστημα μπαίνεις σε ένα φωτεινό τούνελ διδαχής. Ρούφα τη γνώση που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή.

Τι να κάνεις; Το “Ή τώρα ή ποτέ” δεν είναι η αγαπημένη σου φράση. Το ενδιαφέρον είναι πως η εβδομάδα που τρέχει είναι η πιο “Ή τώρα ή ποτέ” στιγμή του μήνα.

Δίδυμοι

Πώς αισθάνεσαι: Το νέο σίγουρο είναι το αβέβαιο; Είναι φορές που κανένα ζώδιο δεν καταλαβαίνει τους Δίδυμους και αυτό δεν εξαιρεί και τους ίδιους του Δίδυμους από τον κανόνα. Ναι, είναι φορές που είστε τόσο χαοτικοί που ακόμα και τα άστρα μπλοκάρουν στη θέα των συμπεριφορών σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο εμπλουτίζει την παλέτα της πειθούς σας. Αυτό δείνει μια πνοή δυναμικής στην επαγγελματική, ερωτική και οικογενειακή αρένα.

Τι να κάνεις; Η ευγλωττία σας είναι δεδομένη. Αρκεί μόνο εκείνη για να μαγέψετε; Δεν νομίζω. Ορίστε στόχους κοιτώντας ψηλά και πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας για εκεί βεβαιωθείτε πως πήρατε αλεξίπτωτο.

Καρκίνος

Πώς αισθάνεσαι: Η όρεξη για το “νέο” διεκδικεί τη διάθεσή σου. Το έχεις συνειδητοποιήσει ή απλά βλέπεις τις μέρες να περνούν; Καιρό τώρα η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε γλυκοκοιτάζει. Εσύ τι; Θα μείνεις απλά στην τρέχουσα ειδησεογραφία; Βαρετή δεν είναι; Κάνε ένα βήμα μπροστά. Ξέρεις γιατί στο λέω αυτό; Αν η ζωή τις επόμενες δύο εβδομάδες μοιάζει με κλαμπ που όλοι χορεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο, θα σου έλεγα να πας στο κέντρο της πίστας και να χορέψεις ρουφώντας κάθε διαθέσιμο λεπτό.

Τι να κάνεις; Νομίζω πως στο είπα λίγο παραπάνω. Πιες ζωή τώρα!

Λέων

Πώς αισθάνεσαι: Δεν κλέβουν το δίκιο σου. Δε ληστεύουν τη διάθεσή σου. Άσε τις παράνοιες, ρίξε τα όρια του εγωισμού σου. Ο Κρόνος στον Ιχθύ σου σε φέρνει σ’ επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι η περίοδος που τα χαρίσματα και οι αδυναμίες σου εκτοξεύονται. Μπαίνεις σε μια περίοδο που κάθε πράξη, κάθε σκέψη σου, δεν έχει αντίκτυπο μόνο στους άλλους αλλά σε βάζει στο κάδρο της αυτοκριτικής. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μαντάτο.

Τι να κάνεις; Μήπως ήρθε ο καιρός να φλερτάρεις ξανά χωρίς να νοιάζεσαι πραγματικά αν οι άλλοι θα τρομάζουν στο μουγκρητό σου;

Παρθένος

Πώς αισθάνεσαι: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου αναβαθμίζει τα ποσοστά γοητείας σου. Καλά νέα, έτσι; Πρέπει να απολαύσεις το φινάλε της τοξικής εποχής που τόσο σε ταλαιπώρησε επανασχεδιάζοντας τις ανάγκες σου σε ένα πιο σταθεροποιημένο περιβάλλον. Θα αφήσεις την ευκαιρία αυτή να περάσει χωρίς να χαθείς στο σύμπαν του φλερτ;

Τι να κάνεις; Μια περίοδος μακρόσυρτης δυσφορίας ολοκληρώνεται. Βάλε στόχους. Δημοσιοποίησε τον νέο σου εαυτό. Απόλαυσε τις μέρες και τις νύχτες που έρχονται…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X