Γιάννης Σπαλιάρας: Νέα επική απάντηση για τις γυναίκες μετά τις… 4.000

Ο Γιάννης Σπαλιάρας καταφέρνει να χειρίζεται μοναδικά τα μέσα ενημέρωσης γύρω από το όνομά του. Αναμφίβολα υπήρξε από τους «νικητές» του Survivor, καθώς παρότι δεν κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και την πρωτιά, έγινε συμπαθέστατος στο τηλεοπτικό κοινό.

Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σπαλιάρας έχει βρει τις ισορροπίες του και πραγματοποιεί ήδη τα δικά του επαγγελματικά βήματα. Το μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής συγκεκριμένα  έχει ήδη λανσάρει δικό του άρωμα παρότι δεν εμφανίζεται κάπου τηλεοπτικά.

Μιλώντας χθες στην κάμερα του Όλα Καλά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε όσα έχει  καταφέρει μετά το reality ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ανοιχτά το… παράπονό του προς τον ΣΚΑΪ, καθώς δεν έχει «απορροφηθεί» από το κανάλι όπως άλλοι συμπαίκτες του.

Ωστόσο «όλα τα λεφτά» ήταν η απάντησή που έδωσε σχετικά με την αξέχαστη δήλωσή του για 4.000 γυναίκες.  «Εντάξει ρε παιδιά, 4000 είπα, έξι εκατομμύρια είναι οι γυναίκες στην Ελλάδα, έχω αφήσει κιόλας…», είπε με χιούμορ.

Το μόνο βέβαιο τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετά το Survivor είναι πως ο Γιάννης Σπαλιάρας ξέρει να χειρίζεται τα μέσα και τα φώτα της δημοσιότητας όσο λίγοι, είναι πολύ εξυπνότερος από όσοι πολλοί νομίζουν και έχει μοναδικό χιούμορ.

Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ