Media

Γιώργος Λιάγκας: «Και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές»

Γιώργος Λιάγκας: «Και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλλον έχει μετανιώσει πικρά για όλα αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες και αφορά στο ζήτημα με τον φοιτητή του ΑΠΘ και τη διακωμώδηση του ζητήματος μέσα από την εκπομπή την οποία παρουσιάζει.

Ο παρουσιαστής, εμφανίστηκε φανερά λυπημένος στην εκπομπή του σήμερα και μάλλον μετανιωμένος. Η αλήθεια είναι πως έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις το όλο ζήτημα και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Όταν εμφανίστηκε η Ελεάννα Τρυφίδου στο «παράθυρο» της εκπομπής, οι δυο τους συζήτησαν για λίγο και ενώ ο Λιάγκας ήταν φανερά στεναχωρημένος η Γκαγκάκη και η Τσολάκη φώναζαν «Χρόνια Πολλά» και ήταν στην καρακοσμάρα τους, κυριολεκτικά.

https://youtu.be/pvV-pyn8OSA

Καθώς της ευχήθηκαν, η Ελεάννα είπε να «έχουμε υγεία» και ο Λιάγκας πρόσθεσε «και μυαλό συγκεντρωμένο». Η δημοσιογράφος είπε πως το μυαλό φεύγει και ο παρουσιαστής είπε:

«Ανθρώπινο. Όπως και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».

Ο παρουσιαστής μπορεί να φαινόταν στεναχωρημένος με όλα όσα έχουν συμβεί, αλλά οι κυρίες του πάνελ που είχαν πει πολλά εκείνη την ημέρα που έγινε ο χαμός, φαίνεται να ζουν στον δικό τους κόσμο και είναι συνεχώς «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X