Media

GNTM: Οι οικολόγοι αντιδρούν για το τζιπ στην παραλία Σίμου

GNTM: Οι οικολόγοι αντιδρούν για το τζιπ στην παραλία Σίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM (7/12) είδαμε τα μοντέλα του GNTM να φωτογραφίζονται στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο και η συγκεκριμένη ενέργεια δεν άρεσε καθόλου στη Greenpeace Ελλάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η Greenpeace μέσω του Instagram τα «έβαλε» με το GNTM για τα μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία εμφανίστηκαν στην παραλία καθώς είναι περιοχή natura και προστατεύεται.

Οι αναρτήσεις που έγιναν στον λογαριασμό της Greenpeace:

GNTM

GNTM

Μιλώντας στην εκπομπή «To Πρωινό», ο εκπρόσωπος της Greenpeace Άλκης Καφετζής, δήλωσε για τις εικόνες που είδαμε:

«Το να μπαίνουν μηχανοκίνητα οχήματα σε οποιαδήποτε παραλία είναι παράνομο. Δεν έχει να κάνει ότι η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται εντός Natura. Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση στο τι άδειες δόθηκαν στην παραγωγή του GNTM. Ούτε εσείς γνωρίζετε, ούτε εγώ τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Συνολικά είναι πολύ λάθος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

GNTM

Στη συνέχεια των δηλώσεων του είπε ο Άλκης Καφετζής:

«Η παραλία είναι ένα πολύ ευαίσθητο οικοσύστημα. Σίγουρα υπάρχει εδώ ένα πολύ μεγάλο ζήτημα. Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν πως αυτή η πρακτική που είδαν στην τηλεόραση είναι λάθος. Πολύ ξεκάθαρο. Μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους και μου είπαν πως δόθηκε μια άδεια που είχε κάποιους όρους. Ο Φορέας Διαχείρισης είναι ο αρμόδιος και αναμένουμε τη σχετική ανακοίνωση. Περιμένουμε να δούμε τα έγγραφα. Από μακριά δεν έχουμε την επιστημονική γνώση να κρίνουμε. Επικοινώνησα μαζί τους και το γνωρίζουν. Είναι και αυτοί εκνευρισμένοι. Θα δούμε και εμείς την επίσημη ανακοίνωση».

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη στα μπουζούκια 17 χρόνια πριν!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X