Media

GNTM: Πήρε τελικά η Άννα-Μαρία τα χρήματα;

GNTM: Πήρε τελικά η Άννα-Μαρία τα χρήματα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο περσινό GNTM κατάφερε η παραγωγή να πρωτοτυπήσει καθώς «έπεσε» το σύστημα ψηφοφορίας και θεωρήθηκε δίκαιο, να κερδίσουν τα δυο κορίτσια που είχαν μείνει στο τέλος!

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι μια από τις δυο νικήτριες του περσινού κύκλου και αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» και να μιλήσει για τη συμμετοχή της αλλά και για τον νέο κύκλο του GNTM, ο οποίος θα περιλαμβάνει και αγόρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κυρίες και κύριοι, λόγω ισοβαθμίας έχουμε δύο νικήτριες! Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι τα επόμενα Greece’s Next Top Models! #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

To νεαρό μοντέλο αποκάλυψε on camera πως ακόμη δεν έχει πάρει τα χρήματα από το έπαθλο που κέρδισε από το reality μοντέλων λέγοντας:

«Νιώθω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μετά τη νίκη μου στο GNTM. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με το πρακτορείο μου στην Γερμανία. Θέλω πάρα πολύ, είχαμε πει για μια δουλειά προ κορονοϊού, τώρα δεν ξέρω. Χαίρομαι πολύ που είμαι η νικήτρια του GNTM και δεν με ενόχλησε που μοιράστηκα την πρωτιά. Η νικήτρια έπαιρνε 50.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούμε και ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο που θα είμαστε και οι δύο. Τα χρήματα δεν τα έχουμε πάρει ακόμη. Δεν στεναχωριέμαι που θα τα μοιραστώ γιατί θα βγάλω τα δικά μου χρήματα σιγά – σιγά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X