Media

GNTM: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε 24/11

GNTM: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε 24/11
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν για τα μοντέλα του GNTM αλλά και spoilers τα οποία αφορούν τις επερχόμενες αποχωρήσεις από το reality και σήμερα μαθαίνουμε πως ένα μοντέλο το οποίο έχει καταφέρει να κερδίσει τους κριτές, δε θα μπορέσει να συνεχίσει στον διαγωνισμό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (24/11) τα μοντέλα θα κληθούν να βουτήξουν στο νερό και να κάνουν μια φωτογράφιση με εξοπλισμό scuba divingγια να διαφημίσουν ένα ρολόι! Αλλά κάποιος δε θα τα καταφέρει με αποτέλεσμα να βγει στον ντάκο!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, το μοντέλο το οποίο δε θα εντυπωσιάσει με τη φωτογραφία του τους κριτές του GNTM, θα είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης ή αλλιώς ο «Γύπας» του reality!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

O 29χρονος κατάφερε να μπει στο παιχνίδι ως απόλυτο outsider, αλλά κατάφερε να κερδίζει μέρα με τη μέρα τις εντυπώσεις και έφτασε στην τελικά 9αδα του GNTM, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας πολύ δυνατός παίκτης. Δέχτηκε σκληρή κριτική από τα υπόλοιπα μοντέλα αλλά εκείνος συνέχιζε να αποδεικνύει πως με την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά, μπορεί να πετύχει αυτά που θέλει!

Αναμένουμε την επιβεβαίωση των spoiler!

Δείτε ακόμη: Άντζυ Σαμίου: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερωμένο»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X