Γυναίκα

Κυκλοφόρησε βιβλίο για το στυλ των γυναικών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας

Κυκλοφόρησε βιβλίο για το στυλ των γυναικών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα βιβλίο κυκλοφόρησε το οποίο αφορά στο στιλ των μελών τςη βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο καθώς πάντα απασχολούν τα ρούχα που φορούν οι Kate Middleton και η Meghan Markle.

Η δημοσιογράφος μόδας Elizabeth Holmes κυκλοφορεί τη νέα «Βίβλο» που αφορά στο στιλ των μελών της βασιλικής οικογένειας και ο τίτλος του είναι «HRH: So Many Thoughts On Royal Style».

Το βιβλίο είνα χωρισμένο σε ενότητες – βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας, Katherine, δούκισσα του Κέιμπριτζ και Meghan, δούκισσα του Σάσσεξ – τκαι μέσω αυτού βλέπουμε εικόνες από διάφορες εμφανίσεις των γυναικών που υπήρξαν μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και των μελών που είναι ακόμη.

Η συγγραφέας, βετεράνος ρεπόρτερ μόδας που πέρασε πάνω από μια δεκαετία στη Wall Street Journal, καλύπτοντας όχι μόνο τη μόδα, αλλά και το branding, αποκωδικοποιεί το βασιλικό στιλ και γράφει: «Όσο περισσότερο παρακολουθούσα τις εμφανίσεις των γυναικών, τόσο περισσότερο έβλεπα κάτω από το γυαλιστερό επίχρισμα. Τα ρούχα έστελναν ένα μήνυμα που ήμουν σε θέση να αναλύσω μετά από ρεπορτάζ χρόνων σε αυτόν τον χώρο».

Δείτε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Holmes (@eholmes)

Δείτε ακόμη: Το νέο επαγγελματικό βήμα που έκανε η Βίκυ Καγιά αφορά όλες τις γυναίκες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X