Γυναίκα

Anna Wintour: Φόρεσε οικολογικό πανωφόρι της Stella McCartney

Anna Wintour: Φόρεσε οικολογικό πανωφόρι της Stella McCartney
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Anna Wintour είναι η «Σιδηρά κυρία» της παγκόσμιας μόδας και τα λόγια της, αλλά και τα πράγματα που επιλέγει να κάνει αποδεικνύουν πως η γυναίκα έχει δυνατό influence και μπορεί να αλλάξει τα πάντα με τον δικό της τρόπο.

H αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue και mega influencer, αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως η μόδα και ανακύκλωση μπορούν να συνυπάρξουν και επέλεξε σε κάποια έξοδο της να φορέσει ένα πανωφόρι από τη φθινοπωρινή συλλογή της Stella McCartney και εντυπωσίασε τόσο εμάς όσο και όλον τον κόσμο.

Η Anna Wintour επέλεξε το συγκεκριμένο πανωφόρι καθώς θέλει να στείλει ένα γερό μήνυμα και η σχεδιάστρια ενθουσιάστηκε με την επιλογή της αρχισυντάκτριας και δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagra.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proud proud moment… Anna in #FurFreeFur! Bio-based, recyclable and only found at Stella… sending a loud message to the industry that change is here. Keep up with the in crowd and shun real fur, it costs the lives of millions of innocent animals and there is just absolutely no need!!! x Stella Anna Wintour wearing a #FurFreeFur double-breasted jacket from the upcoming #StellaAutumn20 collection in Paris. #StellaMcCartney #AnnaWintour #PFW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney) στις

Δείτε ακόμη: Μαύροι κύκλοι στα μάτια; Το diy μυστικό που πρέπει να γνωρίζεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X