Γυναίκα

Άβαφα ή γυαλιστερά τα χείλη… της άνοιξης

Άβαφα ή γυαλιστερά τα χείλη… της άνοιξης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άβαφα ή γυαλιστερά χείλη, μοβ ή κόκκινα; Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις και τα κορυφαία χρώματα στα κραγιόν για την εποχή; Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και επιλέξτε τι σας ταιριάζει καλύτερα!

Άβαφα χείλη

Το στοιχείο που ολοκληρώνει το no makeup μακιγιάζ είναι τα άβαφα χείλη. Αφήστε λοιπόν τα χρωματιστά κραγιόν στην άκρη και απλώστε μόνο ένα lip balm για να δώσετε στα χείλη σας μια υγιή και όμορφη όψη με μια αμυδρή γυαλάδα.

Γυαλιστερά άβαφα χείλη

Αν τα εντελώς άβαφα χείλη δεν είναι της προτίμησής σας προσθέστε ένα διάφανο ή σε ουδέτερη απόχρωση λιπγκλός. Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να μεταμορφώσει το μακιγιάζ των χειλιών σας. Πρόκειται για μια τάση του μακιγιάζ που επιστρέφει από τα ’90s.

Σαγηνευτικά κόκκινα χείλη

Το κόκκινο κραγιόν είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τη λίστα με τις τάσεις στο μακιγιάζ άνοιξη-καλοκαίρι 2019. Φορέστε το λοιπόν όλες τις ώρες της ημέρας.

Ματ μοβ χείλη

Μπορεί τα glossy χείλη να κάνουν δυναμικό come back, αυτό όμως δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Αν πρόκειται για τις μοβ αποχρώσεις, τότε οι ειδικοί προτείνουν τις ματ υφές για τη φετινή άνοιξη.

Αστραφτερά χείλη με γκλίτερ και όχι μόνο

Η νέα σεζόν προστάζει και τα αστραφτερά μεταλλικά και όχι μόνο χρώματα που δημιουργούνται με συγκεκριμένα προϊόντα. Δοκιμάστε για παράδειγμα ένα lip gloss με γκλίτερ ή μεταλλική απόχρωση.

ΠΗΓΗ: Womanidol

Chylak: Τσάντες με 15.000 σε λίστα αναμονής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X