Γυναίκα

Αυτό είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Kate Middleton!

Αυτό είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Kate Middleton!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Kate Middleton είναι ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η οποία καταφέρνει κάθε φορά να εντυπωσιάζει με το απλό αλλά chic στιλ της και ότι φορά γίνεται ανάρπαστο.

Η δούκισσα του Cmabridge επιλέγει πολύ συχνά να φορά ρούχα από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων όπως είναι το Zara, και μόλις τα κομμάτια δουν το φως της δημοσιότητας, ξεπουλάνε αμέσως.

Η Kate Middleton δεν είναι μεγάλη φαν των αξεσουάρ αλλά έχει ένα αγαπημένο item το οποίο επιλέγει να φορά πολύ συχνά και δεν είναι άλλο από το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana, το οποίο έκανε ο William δώρο στην καλή του. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι των αρραβώνων τους και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τη δούκισσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

💎 Princess Diana Sapphire Stone – Women’s Ring 💎 💎 925 Serling Silver – Chandi 💎 👉 Pre-Order – http://bit.ly/2NbFiNt-diana-sapphire-ring 👉 Whatsapp:0332-2377788 👉Follow Instagram: http://bit.ly/TPO-Insta 👉Visit Website: www.thepremiumone.com #PrincessDianaRing #katemiddletonring #SapphireStone #RealStone #WomensRing #LuxuryRing #Silver #Jewellery #Wedding #Engagement #Bridal #JewelleryDesign2019 #love #fashion #beautiful #followme #instagood #photooftheday #happy #photography #pakistan #lahore #islamabad #karachi #picoftheday #follow #beauty #style #ThePremiumOne #OnlineJewelleryShoping

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Premium One – Jewellery 🇵🇰 (@thepremiumone_jewellery) στις

Δείτε ακόμη: Selena Gomez: Μια πολύ κακή στιλιστική εμφάνιση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X