Γυναίκα

Bridal Fashion Week 2020: Τι είδαμε στην εβδομάδα μόδας;

Bridal Fashion Week 2020: Τι είδαμε στην εβδομάδα μόδας;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Bridal Fashion Week 2020: Σάββατο 11 Ιανουαρίου και το Ζάππειο πλημμύρισε από νιάτα και θετική ενέργεια, ανοίγοντας τις πόρτες του στις νύφες της χρονιάς που έρχεται, με 120 από τις καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας που πρότειναν  ιδέες και λύσεις για τη μοναδική στιγμή του ζευγαριού.

Νυφικά, κοσμήματα, ανδρικά, χώροι δεξίωσης, ταξιδιωτικά γραφεία, προσκλητήρια και ότι άλλο χρειάζεται ένας γάμος για να είναι ονειρεμένος, παρουσιάστηκαν  στη Bridal Expo, την έκθεση γάμου με τους καλύτερους.

Παράλληλα, στη Bridal Fashion Week που συλλειτουργεί αυτό το τριήμερα, το Σάββατο στο opening, εντυπωσίασαν οι δημιουργίες και των 5 σχεδιαστών που παρουσίασαν τις wedding δικές τους τάσεις για το 2020!

Bασικοί χορηγοί της BFW, η Eυρωπαική Πίστη, η Loreal Proffessionnel, και η σχολή Freddy make up stage.

Πρώτος ο Νikos Takis με guest την Κατερίνα Πεφτίτση  από το GNTM2 , και στη συνέχεια η fairymade by Myrto Kliafa με τα μοναδικά παπούτσια που σχεδιάζει, τα οποία φέτος συνδύασε και με νυφικά. Στο φινάλε του τριπλού αυτού show οι αιθέριες δημιουργίες της Nymphi design έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούριου η επίσημη καλεσμένη της Sposa Moda, παρουσίασε το show φορώντας ένα υπέροχο νυφικό της Blue Marine και μαζί με το ωραίο χορευτικό ντουέτο και τα μοναδικά νυφικά ενθουσίασαν τον κόσμο.

Το closing του Σαββάτου με την επίδειξη του Ευάγγελου Ζολώτα , και το πάρτι που διοργάνωσε το περιοδικό ellwed με τα  καταπληκτικά cocktails του moving spirit απογείωσε το κέφι των επισκεπτών και η βραδιά έκλεισε με  χορό και πολλές πολλές φωτογραφίες στο όμορφο σκηνικό του vip lounge.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X