Γυναίκα

Business coaching: Καταφέρατε να πάρετε Ανάσα!

Business coaching: Καταφέρατε να πάρετε Ανάσα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και η ζωή συνεχίζεται ..
Μια καινούρια μέρα ξημέρωσε, ευτυχώς, και βρισκόμαστε ήδη 15 μέρες μέσα στη νέα χρονιά!
Φαίνεται πως έχουμε πάρει μια ανάσα, καθώς ο καθένας μας διαχειρίστηκε με το δικό του τρόπο τις μέρες που πέρασαν, τις γιορτές, τις δουλειές του, το περιβάλλον του.

Τι σημαίνει Ανάσα; Ανάσα σημαίνει πνοή, διάλειμμα από τις επαναλαμβανόμενες ίδιες σκέψεις, διάθεση να προσθέσουμε πλάνα, ή να κάνουμε μικροαλλαγές.

Καθετί που καταφέραμε, έχει αξία!

Σε business επίπεδο, μερικοί από εμάς μόχθησαν μέχρι να κλείσει η χρονιά για να ολοκληρώσουν στόχους. Άλλοι, έπρεπε να πάρουν αποφάσεις για την επόμενη ‘μέρα’. Άλλοι να αφουγκραστούν ή να υλοποιήσουν προοπτικές συνεργασιών.
Άλλοι, να κάνουμε έναν εύφορο απολογισμό αυτών που καταφέραμε.

Ελάτε στην παρέα της LifeFocus και πείτε μας τι καταφέρατε στα επαγγελματικά σας, σήμερα που έχετε πάλι σηκώσει τα μανίκια προς νέες κατευθύνσεις και εργασίες.
Είμαστε κοντά σας να ανασκουμπωθούμε και να ορίσουμε τα εφικτά σχέδια που σας ταιριάζουν .
Καλή χρονιά 🙏🏽

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:Lifefocus life coaching με την Έλενα Σαράντη http://www.lifefocus.gr/  https://www.facebook.com/LifeFocusGR/

Η LifeFocus ιδρύθηκε το 2017 από την Έλενα Σαράντη και εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας . Η Έλενα είναι practitioner, απόφοιτος του Athens Coaching Institute από το 2014 .

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X