Γυναίκα

Business coaching: Tips για καθαρό μυαλό – Επανεκκίνηση

Business coaching: Tips για καθαρό μυαλό – Επανεκκίνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο άρθρο για Business coaching η Έλενα Σαράντη θα μας μιλήσει για ”Καθαρό μυαλό – Επανεκκίνηση”
Ο καθένας μας, ανάλογα με τις επαγγελματικές, οικογενειακές ή προσωπικές του υποχρεώσεις και διάθεση, ορίζει κάποια χρονικά σημεία μέσα στη χρονιά για καθαρό μυαλό και επανεκκίνηση.

Πλησιάζει το Πάσχα και ίσως είναι μια περίοδος που ο ευχάριστος ανοιξιάτικος καιρός μας παροτρύνει να ξαναβάλουμε βάσεις για το 2ο τρίμηνο της χρονιάς, για το καλοκαίρι, για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 2021 που διανύουμε.

Αν είστε επιχειρηματίες ή ασκείτε ελεύθερο επάγγελμα και οι σημερινές συνθήκες σας έχουν αποσυντονίσει, σας έχουμε κάποια tips για restart.

Συνήθως κάνουμε λίστες για τις υποχρεώσεις μας και για τους ανθρώπους που χρειάζεται να επικοινωνήσουμε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τεράστιους καθημερινούς στόχους που δεν είναι ρεαλιστικοί. Ένα εφικτό πλάνο τακτικής για το επόμενο διάστημα κάποιων μηνών είναι απαραίτητο να υπάρχει για να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα.

Πριν από όλα, αξίζει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, το λεγόμενο ‘clean house’, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα και αλλαγές. Δεν έχουν όλα προτεραιότητα και σίγουρα δε γίνονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Ιεραρχήστε και μετρήστε το χρόνο που απαιτείται για το καθένα από αυτά που θέλετε να κάνετε σε καθημερινά-μηνιαία ή ετήσια βάση. Δημιουργήστε επιλεγμένες σχέσεις με ανθρώπους που είναι στο δικό σας επίπεδο ή και πιο υψηλά ή/και περισσότερο δικτυωμένοι από εσάς. Κάθε σχέση στη ζωή μας είναι μια επένδυση χρόνου.

 

Personal coaching: Η Μεθόδευση / Σχεδιασμός του Πλάνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X