Γυναίκα

Είναι τα «κροκοδειλένια» νύχια το επόμενο trend; (vid)

Είναι τα «κροκοδειλένια» νύχια το επόμενο trend; (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιδέες για τα νύχια σου θα βρεις πολλές, αλλά κάποιες φορές δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι κάτι το οποίο θα γίνει viral και θα το θέλουν όλες ή αν είναι απλά μια φάση και θα εξαφανιστεί την επόμενη ημέρα! Για αυτό πρέπει να ενημερωνόμαστε σωστά για τις τάσεις και να βλέπουμε ποια είναι τα trends!

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνιση του στο Instagram και στο Pinterest ένα trend που αφορά τα νύχια μας και μας θυμίζει το δέρμα ενός κροκόδειλου!

Το συγκεκριμένο trend έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε πολλούς beauty accounts και από ότι φαίνεται είναι μια νέα πρόταση στον κόσμο της ομορφιάς!

Δείτε κάποια από αυτά:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

До чего же изысканно🖤 @samoylenko_nails 🖤 Ставьте лайк♥️ Подписывайтесь и вдохновляйтесь♥️ #nails #french #наращивание #nailsart #омбре #покрытиегельлаком #nail #nailart #naildesign #идеальныеблики #топмастеров #маникюр #матовыеногти #маникюрмосква #гельлак #французскийманикюр #crocodilenails #педикюр #стразы #черныеногти #маникюрдня #маникюрфренч #ногти #blackmattenails #blackmatte #blacknails #черныйманикюр #черныйматовыйманикюр #crocodile

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💅🏽💗NAILS! NAILS! NAILS!💅🏽💗 (@universe_of_manicure) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Metallic Alligator Skin Situation for @debbiecakes420 #nailjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails By Fariha Ali (@nailjob) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

😍😍😍 time lapse video of this set coming🌹❤️❤️❤️‼️😍😍😍😍😍🍒👠💄🌹❤️👹💋💋🎒👠🐞🌹🍓🍷🎸🧨🩸🎈💌📍❣️❤️㊙️💯🛑⛔️♨️❌‼️🔴🟥🚩 #croc #crocodile #crocodiles #crocodileskin #crocskinnails #reptileskin #texturednails #nails #crocnails #snakenails #snakenailart #jellynails #clearnails #redjellynails #redjelly #longnails #tattoo #tattoos #fingertattoos #vegasnails #mattenails #mattejellynails #snakeskinnailart #snakeskinnails

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C🍪🍪KIE (@nailsbycookiee) στις

Δείτε ακόμη: Κάτια Ζυγούλη: Απαντά σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούν τις σχέσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X