Γυναίκα

Εκπληκτική η εμφάνιση της βασίλισσας Ράνια στον γάμο της κόρης της

Εκπληκτική η εμφάνιση της βασίλισσας Ράνια στον γάμο της κόρης της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας κάνει πάντα στιλάτες εμφανίσεις και θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες. Δεν θα μπορούσε να μην είναι κομψή στον γάμο της κόρης της.

Για την ημέρα του γάμου επέλεξε ένα μακρύ πανέμορφο φόρεμα του οίκου Dior  από τη συλλογή Couture του φθινοπώρου 2022, σε μπεζ απόχρωση, κλειστό έως το λαιμό και με εντυπωσιακά πλισέ μανίκια και πλισέ φούστα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanpage (@royalwomenofeurope)

Η πριγκίπισσα Ιμάν επέλεξε νυφικό από τον ίδιο οίκο Dior που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη από την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Γκράτσια Κιούρι Eνα λευκό νυφικό με δαντέλα στο στήθος και στα μανίκια και μακρύ δαντελένιο πέπλο στολισμένο με λουλούδια. Η τιάρα που έβαλε ήταν της γιαγιάς της Μόνα Αλ Χουσεΐν μητέρα του βασιλιά Αμπντάλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Rania | Fanpage (@hm.queenrania)

Η αδερφή της νύφης πριγκίπισσα Σάλμα επέλεξε ένα μακρύ φούξια φόρεμα με μόνο στολίδι την αγκράφα της ζώνης του οίκου Andrew Gn.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracking Royal (@trackingroyal)

Η Ράζουα Αλ Σάιφ είναι η αρραβωνιαστικιά του διάδοχου Χουσεΐν θα παντρευτούν τον Ιούνιο. Εντυπωσιακή εμφάνιση με κίτρινο κάπα-φόρεμα Roksanda Ilincic, μπορντό σατέν mules του Malone Souliers, μπορντό σκουλαρίκια και clutch χρυσό Bottega Veneta

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X