Γυναίκα

Η Cindy Crawford δουλεύει στο σπίτι και δεν κυκλοφορεί με πιτζάμες! (pic)

Η Cindy Crawford δουλεύει στο σπίτι και δεν κυκλοφορεί με πιτζάμες! (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές από εμάς δουλεύουμε από το σπίτι αυτές τις μέρες και φοράμε τις πιτζάμες μας και τη ρόμπες μας, αλλά η Cindy Crawford μας δείχνει πως πρέπει να αρχίσουμε να ντυνόμαστε λες και πηγαίνουμε στο γραφείο.

Η αλήθεια είναι πως αν βάλουμε στην άκρη τα ρούχα τα οποία φοράμε αποκλειστικά και μόνο στο σπίτι, και αρχίσουμε να ντυνόμαστε σαν να πηγαίνουμε στο γραφείο, τότε η ψυχολογία μας θα αλλάξει και δε θα βγούμε από το πρόγραμμα που είχαμε τόσο καιρό πριν.

Η Cindy Crawfor δουλεύει από το σπίτι και θέλει όσο πιο πολύ μπορεί να περιποιείται τον εαυτό της και να μην ξεφεύγει από τη ρουτίνα της! Μάλιστα, φορά τις γόβες της, το πουκάμισο της και ένα denim παντελόνι και ποζάρει για χάρη του Instagram και μας δείχνει πως πρέπει να είμαστε ντυμένες.

Δείτε τη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Working from home on Instagram vs. working from home IRL… Hope everyone is staying healthy, and staying calm. It’s important we take it seriously and work together, so that we can keep others – especially people who are at risk and vulnerable – from getting sick ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Δείτε ακόμη: 5 εύκολοι τρόποι για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X