Γυναίκα

Η Μαρία Μπεκατώρου λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών!

Η Μαρία Μπεκατώρου λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο χώρος της ομορφιάς ενδιαφέρει πολλές celebrities και μια από αυτές είναι η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αποφάσισε να κυκλοφορήσει δική της σειρά καλλυντικών και πρόσφατα έκανε την παρουσίαση τους.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στις διαδικτυακές της φίλες πως είναι πολύ ενθουσιασμένη για τα καλλυντικά που λανσάρει και θα μπορούμε να τα βρούμε στα φαρμακεία σύντομα! Απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες και περιμένουμε να δούμε αν έχει κάνει μια καλή επιλογή!

Η Μαρία Μπεκατώρου έγραψε στο Instagram:

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα…κι εγώ πετάω από τη χαρά μου!Σας παρουσιάζω,λοιπόν τη σειρά καλλυντικών μου @mcosmetics_mariampekatwrou με μοναδικά συστατικά,υπέροχο άρωμα και απίθανη υφή που δημιουργήσαμε με την medical Pharmaquality.Ο,τι κάνω το κάνω με πολλή αγάπη κι εδώ η αγάπη περισσεύει».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα…κι εγώ πετάω από τη χαρά μου!Σας παρουσιάζω,λοιπόν τη σειρά καλλυντικών μου @mcosmetics_mariampekatwrou με μοναδικά συστατικά,υπέροχο άρωμα και απίθανη υφή που δημιουργήσαμε με την medical Pharmaquality.Ο,τι κάνω το κάνω με πολλή αγάπη κι εδώ η αγάπη περισσεύει…#blessed#thankful#skincare#facecare#aplaomorfi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Δείτε ακόμη: Σικάτη και σέξι με ολόσωμο μαγιό στην παραλία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X