Γυναίκα

Kendall Jenner: Το total πράσινο look στο Λονδίνο

Kendall Jenner: Το total πράσινο look στο Λονδίνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλοι ξέρουμε πως η Kendall Jenner είναι το κορίτσι της οικογένειας Kardashians-Jenner που κατάφερε να μπει στο χώρο της μόδας και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα που περπατούν αυτή τη στιγμή στην πλανήτη.

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στο Λονδίνο για να εμφανιστεί στην Εβδομάδα μόδας αλλά και για να δώσει το παρόν στα Brit Awards. Και εννοείται πως έκανε μια εμφάνιση που απασχόλησε.

Η Kendall Jenner επέλεξε να φορέσει για το after party των βρετανικών βραβείων ένα neon σύνολο του γνωστού brand Saks Potts και δίχασε με την εμφάνιση διότι κάποιοι θεώρησαν πως είναι super στιλάτο το oufit ενώ κάποιοι άλλοι, θεώρησαν πως έμοιαζε με… κάμπια!

Η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο σώμα που διαθέτει μπορεί να φορέσει ότι θέλει αλλά δεν μπορώ να σου πως τρελαθήκαμε κιόλας!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📸 @danweir1990 📸 ON THAT @kendalljenner #kendalljenner TEAM #brits #britawards #afterparty #london #sonymusic #sony @sony @sonymusic #paparazzi #pap #paplife #fashion #style #glamour #model #green #greenjumpsuit #kardashian #keepingupwiththekardashians #kj #jenner #kendalljennerstyle #kendallandkylie #like #follow #teamkendall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Weir (@danweir1990) στις

Δείτε ακόμη: Gucci: Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/21

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X