Γυναίκα

Louis Vuitton: H συλλογή Φ/Χ 2020/21

Louis Vuitton: H συλλογή Φ/Χ 2020/21
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Louis Vuitton και πιο συγκεκριμένα ο Nicolas Ghesquiere, παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/21 στο Λούβρο με αφορμή την Εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Ο αγαπημένος γαλλικός οίκος παρουσίασε τη νέα του συλλογή και μας συνεπήρε ο τρόπος με τον οποίο σκέφτηκαν οι άνθρωποι του δημιουργικού τμήματος να στήσουν την πασαρέλα καθώς είδαμε μια μαέστρος να κατευθύνει μια χορωδία ανθρώπων οι οποίοι ήταν ντυμένοι με ρούχα εποχής.

Οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στο fashion show του οίκου Louis Vuitton ήταν όπως πάντα καλοραμμένες και ιδιαίτερες, αλλά και παράλληλα νεανικές και με χρώμα. Ο Nicolas Ghesquiere μας προετοίμασε για ένα trend το οποίο αναμένεται να είναι huge την επόμενη σεζόν και δεν είναι άλλο από φούστες οι οποίες διαθέτουν ιδιαίτερα τελειώματα τα οποία θυμίζουν τουτου ή φούστες με έντονο φουρό το οποίο ξεχωρίζει! Παράλληλα, είδαμε κάποια σακάκια με γούνινους γιακάδες, δερμάτινες δημιουργίες που αποδεικνύουν πως η τάση τους δέρματος συνεχίζεται αλλά και ιδιαίτερα prints τα οποία ανυπομονούμε να θαυμάσουμε τον επόμενο χειμώνα.

Δείτε το fashion show:

Δείτε ακόμη: Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας πάντα εντυπωσιακή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X