Γυναίκα

Με αυτό το diy scrub αναζωογονούν οι Κορεάτισσες το δέρμα τους!

Με αυτό το diy scrub αναζωογονούν οι Κορεάτισσες το δέρμα τους!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Scrub: Οι γυναίκες από την Κορέα έχουν εκπληκτικό δέρμα και τα τελευταία χρόνια η κορεάτικη βιομηχανία ομορφιάς έχει εκτοξευτεί στα ύψη καθώς κυκλοφορούν πολλά brands τα οποία προσφέρουν υπέροχα καλλυντικά αλλά και λύσεις στους χώρους ομορφιάς.

Σε κάθε χώρα υπάρχουν κάποιες παραδόσεις στον κόσμο της ομορφιάς και έτσι οι Κορεάτισσες έχουν και κάποια δικά τους μυστικά για να κάνουν δικά τους πράγματα και να δημιουργούν εύκολα scrub και μάσκες στο σπίτι.

Είναι πολύ καλό να φροντίζουμε το δέρμα μας και μόνες μας , για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε ένα scrub μια φορά την εβδομάδα και κάποιες μάσκες για να αναζωογονούμαστε και να δείχνουν πάντα φρέσκιες!

Ένα scrub το οποίο επιλέγουν να φτιάξουν οι γυναίκες από την Κορέα είναι αυτό:

1 κούπα ρυζιού την οποία την αλέθουμε στο μπλέντερ και και μισή κούπα γάλα αμυγδάλου! Τα ανακατεύουμε μαζί και δημιουργούμε μια πάστα την οποία τοποθετούμε στο πρόσωπο μας και αρχίζουμε να κάνουμε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο μας για 8-9 λεπτά! Έπειτα αφαιρούμε με χλιαρό νερό!

Καλό είναι, να συμβουλευόμαστε τον δερματολόγο μας αν έχουμε κάποιο θεματάκι με το δέρμα μας και να μην κάνουμε πράγματα που ίσως δε μας κάνουν καλό!

Δείτε ακόμη: Άγιος Βαλεντίνος: 5 δώρα τα οποία πρέπει όλες μας να κάνουμε στον εαυτό μας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X