Γυναίκα

Μένουμε ασφαλείς: Πώς θα δοκιμάζουμε ρούχα

Μένουμε ασφαλείς: Πώς θα δοκιμάζουμε ρούχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μένουμε ασφαλείς: Από τη Δευτέρα, 4 Μαϊού, θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς να στείλουμε κάποιο μήνυμα στο 13033 και να πάμε σε μέρη τα οποία θέλουμε για να κάνουμε τις βόλτες μας ή κάποια ψώνια, καθώς θα ανοίξουν κάποια καταστήματα λιανικής πώλησης.

Τι πρέπει όμως να προσέξουμε, κορίτσια μου, όσο αφορά τις δοκιμές των ρούχων;

Είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάζουμε τα ρούχα πριν τα αγοράσουμε για να δούμε αν μας ταιριάζουν στο σώμα και αν μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετες, αλλά με τον ερχομό του κορονοϊού τη ζωή μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικές γιατί μένουμε ασφαλείς μόνο αν ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες.

Επομένως, όταν θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα ρούχο το οποίο περνά από το κεφάλι θα πρέπει να προσέχουμε πολύ, έτσι ώστε το ρούχο να μην ακουμπήσει το πρόσωπο μας, και αν μπορούμε να φοράμε τη μάσκα μας.

Προσέχουμε στο δοκιμαστήριο να μην ακουμπάμε τις επιφάνειες και όσο μπορούμε δεν αφήνουμε τα πράγματα μας (τσάντες, παλτό) στις κρεμάστρες γιατί μπορεί να έχουν έρθει σε επαφή με άτομο το οποίο ενδέχεται να έχει κορονοϊό.

Χρησιμοποιούμε αντισηπτικό αφού αφήσουμε το ρούχο στην άκρη και έπειτα αγγίζουμε κάποιο άλλο.  Όσο μπορούμε θα πρέπει να αποφεύγουμε τη δοκιμή των ρούχων, και εφόσον κάνουμε την αγορά μας, τα πλένουμε αμέσως μόλις επιστρέψουμε σπίτι!

Δείτε ακόμη: Η Τζίνα Αλιμόνου δημιουργεί μια μάσκα προσώπου με φράουλες! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X