Γυναίκα

Ντυσίματα στο Προεδρικό: Η Νόνη Δούνια και οι άλλες.

Ντυσίματα στο Προεδρικό: Η Νόνη Δούνια και οι άλλες.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Νόνη Δούνια και οι άλλες…..

Η γιορτή της αποκατάστασης της Δημοκρατίας έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο. Από τις γυναίκες βουλευτίνες ξεχωρίσαμε κάποιες που η εμφανισή τους ήταν ανάλογη με την περίσταση, και σε άλλες παρατηρήσαμε κάποιες ατέλειες.

Την πιο εντυπωσιακή και σωστή εμφάνιση την έκανε η Νόνη Δούνια, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Και ωραία γυναίκα είναι και ξέρει να ντυθεί και πως πρέπει να εμφανίζεται σε κάθε περίσταση.
Το ντύσιμο της ήταν κατάλληλο για την εκδήλωση και τον χώρο. Επέλεξε total look σε nude απόχρωση. Φόρεμα με λαιμόκοψη και τρία τέταρτα μανίκι,(όχι έξωπλατο-αμάνικο) από δαντέλα το πάνω μέρος, γόβα στην ίδια απόχρωση και όχι πέδιλο και η τσάντα κλασική κρεμαστή με αλυσίδα.

Ήταν η πιο ωραία από όλες.

Η βουλευτής της ΝΔ Νόνη Δούνια

Η υφυπουργός Εργασίας  Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε ένα φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος, μακρύ, αμάνικο σε πορτοκαλί αποχρώσεις, το παπούτσι δεν ήταν κατάλληλο για την περίπτωση, μπεζ πλατφόρμα κλειστή ναι μεν αλλά πάνινη, θα μπορούσε να βάλει μια γόβα δερμάτινη ή ένα διακριτικό λεπτό πέδιλο που θα φαίνονταν λίγο με την κίνηση του φορέματος. Ένα σύνολο για άλλη περίσταση.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα, κλειστό με μανίκι και μέχρι το γόνατο και συνδύασε γόβα σε γκρεζ (μεταξύ γκρι και μπεζ) απόχρωση. Πολύ ωραία επιλογή για το στυλ της που ταιριάζει στην περίσταση.

Η πολλή γλυκιά υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με σατέν ζώνη και πολύ εντυπωσιακό παπούτσι εμπριμέ σε έντονο χρώμα. Πολύ καλή εμφάνιση.

Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού επέλεξε βεραμάν φόρεμα κλασικό μέχρι το γόνατο, με φλοράλ κοντό σακάκι και nude clutch και παπούτσι. Ωραία εμφάνιση.

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη επέλεξε να φορέσει λευκό midi φόρεμα, έχοντας τον έναν ώμο ακάλυπτο και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ωραίο ντύσιμο αλλά όχι για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά με total black look. Μαύρο midi φόρεμα με μαύρο διάφανο κοντό μαντό, μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα.

Η Φώφη Γεννηματά με μαύρο φόρεμα

Ωραία εμφάνιση έκανε η βουλευτής του Σύριζα Νίνα Κασιμάτη. Κόκκινο φόρεμα με μπεζ λεπτομέρειες. Κλασική μπεζ γόβα και τσάντα στην ίδια απόχρωση.
Η Νίνα Κασιμάτη με κόκκινο φόρεμα

Marina Raphael Pop-Up store x ENNY MONACO @ Μύκονος

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X