Γυναίκα

Ο οίκος Balenciaga παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν και κάπου φαίνεται η Ακρόπολη (pics)

Ο οίκος Balenciaga παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν και κάπου φαίνεται η Ακρόπολη (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O οίκος Balenciaga αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή και να μας εντυπωσιάσει με το κόνσεπτ των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στα social media! Και διάφορα μέρη του κόσμου “συνόδευσαν” τα ρούχα!

Ο Demna Gvasalia μας μετέφερε νοερά σε μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου και στη  νέα κολεξιόν είδαμε τα μοντέλα να ποζάρουν στην Αθήνα,  στο Παρίσι, στη Σανγκάη, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, , στη Ρώμη, στη Βενετία, στις Βρυξέλλες, στο Τόκιο, στη Μόσχα, στο Άμστερνταμ, στο Σίνδεϊ, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Σικάγο, στο Κάιρο, αλλά και στην Άγκρα.

Τα μοντέλα του οίκου δε βρέθηκαν σε αυτά τα μέρη, αλλά έγινε φωτοσοπ και για να δημιουργηθούν τα ρούχα, χρησιμοποιήθηκαν υφάσματα τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

“Όταν ξεκίνησα να σχεδιάζω αυτή τη συλλογή ζήτησα να μου δείχνουν μόνο sustainable υλικά, τίποτα άλλο. Σαν creative directors δημιουργούμε αλυσιδωτές αντιδράσεις και οφείλουμε να το αξιοποιήσουμε. Ακόμα και οι προμηθευτές luxury υλικών που στην αρχή έβλεπαν κάπως διστακτικά τη στροφή της μόδας προς το sustainability, τώρα επενδύουν στην έρευνα νέων αειφόρων υλικών και το βλέπουν πια σαν υποχρέωση”, τόνισε ο Demna Gvasalia.


Δείτε ακόμη: H Anne Hathaway έκανε μια αλλαγή που θυμίζει… Παριζιάνα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X